Acun Ilıcalı Öldürülen Kameramanı Hakkında Yürütülen Soruşturmadan Sık Sık Bilgi Alıyor

Tv8'in Fenomen yarışması Survivor çekim ekibinde bulunan Alper Baycın, Dominik'te bir çete tarafından uğradığı saldırı sonucunda öldürüldü. Acun Ilıcalı ekip arkadaşının öldürülmesinden dolayı yaşadığı üzüntü Dün akşam canlı yayında izleyenlere aktardı. Dominik Cumhuriyeti'nde yetkililer Alper Baycın’ın uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürüldüğüne ilişkin yürüttükleri soruşturma konusunda sık sık Acun Ilıcalı’yı arayarak bilgi veriyor.

Acun Ilıcalı Öldürülen Kameramanı Hakkında Yürütülen Soruşturmadan Sık Sık Bilgi Alıyor
Acun Ilıcalı Öldürülen Kameramanı Hakkında Yürütülen Soruşturmadan Sık Sık Bilgi Alıyor melek eren

Tv8'in Fenomen yarışması Survivor çekim ekibinde bulunan Alper Baycın,  Dominik'te bir çete tarafından uğradığı saldırı sonucunda öldürüldü.  Acun Ilıcalı ekip arkadaşının öldürülmesinden dolayı yaşadığı üzüntü Dün akşam canlı yayında izleyenlere aktardı.  Dominik Cumhuriyeti'nde yetkililer Alper Baycın’ın uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürüldüğüne ilişkin yürüttükleri soruşturma konusunda sık sık Acun Ilıcalı’yı arayarak bilgi veriyor. 

Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor çekim ekibinde yer alan ve önceki akşam uğradığı bir bıçaklı sonucu hayatını kaybeden Alper Baycın,  başta Acun Ilıcalı olmak üzere bütün Survivor ekibini üzüntüye boğdu. Acı haber önce sosyal medya hesabından Daha sonra da canlı yayında veren Acun Ilıcalı, “Alper Baycın'ı hain saldırı bir sonucu kaybettik"  dedi.

GÜÇLÜKLE KONUŞTU
Acun Ilıcalı dün gece canlı yayında yapılması planlanan Survivor 2018 çeyrek final oylamasında iptal etti.  Canlı yayına çıkan ve yaşananları anlatan Acun Ilıcalı’nın acısı gözlerinden okunuyordu.  Konuşmakta güçlük çeken Ilıcalı böyle bir durumda program yapamayacaklarını söyleyerek yayını kesti.

YETKİLİLER ÜZGÜN
Acun Ilıcalı ve Ekibi yıllardır Dominik Cumhuriyeti'nde program yapıyor.  Daha önce bir kavga ile bile karşılaşmayan ekip bu saldırı yüzünden oldukça tedirgin ve üzgün.  Dominik Cumhuriyeti’nden yetkililer de yaşanan elim olay nedeniyle çok üzgün olduklarını Acun Ilıcalı ‘ya iletti.  Cinayeti işleyen kişiler yakalanırken Bu olayda parmağı olan herkesin o şekilde cezalandırılacağını belirten yetkililer, Acun Ilıcalı’yı arayarak soruşturma hakkında sürekli bilgi veriyor.

 

 

Alper baycın survivor kameramanı son dakika acun ılıcalı dominik öldürülen survivor kameramanı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama