47 Yaşındaki Seda Akgül'ün Canlı Yayında Yaptığı Çocuk Açıklaması Şaşkınlık Yarattı

Kanal D’de yayın hayatına dün başlayan sohbet programı '4 Kadın Zamanı' Bugün sunuculardan Seda Akgül'ün canlı yayında yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Seda Akgül canlı yayında, “Benim donmuş yumurtalarım var 70 yaşında da anne olabilirim ama vücudum yetse kafam yetmez" ifadelerini kullandı.

47 Yaşındaki Seda Akgül'ün Canlı Yayında Yaptığı Çocuk Açıklaması Şaşkınlık Yarattı
47 Yaşındaki Seda Akgül'ün Canlı Yayında Yaptığı Çocuk Açıklaması Şaşkınlık Yarattı melek eren

Kanal D’de yayın hayatına dün başlayan sohbet programı  '4 Kadın Zamanı' Bugün sunuculardan Seda Akgül'ün canlı yayında yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Seda Akgül canlı yayında, “Benim donmuş yumurtalarım var 70 yaşında da anne olabilirim ama vücudum yetse kafam yetmez"  ifadelerini kullandı.

Kanal D’de 4 kadının sunduğu “4 Kadın Zamanı” isimli sohbet programı ilk bölümüyle dün ekranlara geldi. Program daha ilk bölümden ses getirirken 2. bölümde de ilginç anlar yaşandı. Sunuculardan Seda Akgül uzun eskilerden bahsettiği sırada donmuş yumurtaları olduğunu söyledi.

"BİR ERKEĞİN KADININ DOĞURGANLIĞINI ELİNDEN ALMAYA HAKKI YOK"
Derya Tuna, Seda Akgül,  Hande Ataizi ve eylül Öztürk'ün sonucu olarak yer aldığı programda bugün evlilikler masaya yatırıldı.  Ünlü evliliklerle ilgili fikirlerini söyleyen Seda Akgül, "Cem Yılmaz, Cansu Dere ile 7 sene çıktı, Ahu Yağtu ile hemen evlendi, çocuk yaptı. Şimdi ayrıldılar ama yine de iyiler. Bazılarından iyi eski koca olur, iyidirler ama kocalığı beceremezler. Bir erkeğin kadının doğurganlığını elinden almak hakkı var mı? Kimse kimseyi 15 sene beklemek zorunda değil." ifadelerini kullandı. Akgül açıklamalarının devamında ise, "Benim donmuş yumurtalarım var. 70 yaşında da anne olabilirim ama vücudum yetse kafam yetmez yeğenimi bile sürekli seviyorum" dedi.

seda akgül kanal d 4 Kadın Zamanı yeni program son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama