Zeytin Dalı Harekatı'ndan Sıcak Görüntüler! Kaçan Teröristler Yakalandı, ÖSO Silahlarını Topladı

Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nın beşinci gününde de bölgeden sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. ÖSO askerleri, köylerde saklanan ve operasyondan kaçan teröristleri bir bir yakalayarak silahlarına el koyuyor.

Zeytin Dalı Harekatı'ndan Sıcak Görüntüler! Kaçan Teröristler Yakalandı, ÖSO Silahlarını Topladı
Zeytin Dalı Harekatı'ndan Sıcak Görüntüler! Kaçan Teröristler Yakalandı, ÖSO Silahlarını Topladı melek eren

Afrin'deki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı 5'inci gününde de başarı ile devam ediyor. Mehmetçik Afrin’de destan yazarken, gece saatlerinde sızma girişiminde bulunan 8 terörist öldürüldü. Harekatın beşinci gününde ilk defa yerli üretim Atak helikopterleri kullanıldı. Ayrıca helikopterler, yerli üretim "Cirit" lazer güdümlü füzeleri ile terör hedeflerini vurdu. Harekatın beşinci gününde öldürülen toplam terörist sayısı 268 olarak açıklandı.  Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO’nun Burseya'da ilerleyişi sürerken, bölgeden yeni ve sıcak görüntüler de geldi. 

ÖSO KARADAN İLEREYİŞİNE DEVAM EDİYOR
20 Ocak 2018 tarihinde saat 17.00 itibari ile TSK ve Özgür Suriye Ordusu'nun başlattığı Zeytin Dalı Harekatında TSK’nın ve ÖSO’nun ilerleyişi devam ediyor. Dün Afrin'in batısındaki Raco beldesine bağlı Ömer Uşağı köyünü ÖSO askerleri teröristlerden almıştı. Köyde, Üsteğmen Oğuz Kağan Usta şehit düşmüştü. TSK ve ÖSO tarafından bu köy ve çevresindeki stratejik bölgeler teröristlerin elinden alındı. 

YPG’Lİ TERÖRİSTLER ÖSO ASKERLERİ TARAFINDAN BİR BİR YAKALANIYOR
Zeytin Dalı Harekatı'nda en stratejik bölgelerden biri olarak görülen Burseya Dağı çevresinin kontrolü de TSK ve ÖSO tarafından ele geçirildi. Bölgede bulunan bir tünelde 20 YPG'li teröristi tespit eden ÖSO askerleri, korkan teröristleri bir şey yapmayacaklarını söyleyerek tünelden çıkardı. Yayınlanan görüntülerde, yakalanan teröristlerde ve bölgede bulunan bir çadırda sözde YPG bayrağı bulunduğu da görülüyor. 

KAÇAN YPG’LİLERİN SİLAHLARI ELE GEÇİRİLDİ
Afrin batısındaki Raco bölgesinde, ÖSO'ya bağlı Kuzey Tugayı tarafından PKK'ya ait doçka silahı ve kaçan teröristlere ait silahlar da ele geçirildi. ÖSO askerleri bu silahların fotoğraflarını da paylaştı. 

afrin zeytin dalı harekatı terör operasyonu YPG YPG'li teröristler ÖSO TSK
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama