Yer: İstanbul! Komaya Giren 20 Yaşındaki Genç Kızla Cinsel İlişkiye Giren Gençten Pes Dedirten Savunma

20 yaşındaki Kübra H., Düzce’de yaşamını sürdürürken internet aracılığıyla tanıştığı 28 yaşındaki Caner B. ile görüşmek için İstanbul’a gitti. Burada görüşen gençler beraber alkol almaya başlayınca dehşet anları başladı. Şeker hastası olan genç Kübra alkolün etkisiyle komaya girerken Caner B. kız arkadaşının bu haline aldırış etmeden onunla cinsel ilişkiye girdi.

Yer: İstanbul! Komaya Giren 20 Yaşındaki Genç Kızla Cinsel İlişkiye Giren Gençten Pes Dedirten Savunma
Yer: İstanbul! Komaya Giren 20 Yaşındaki Genç Kızla Cinsel İlişkiye Giren Gençten Pes Dedirten Savunma Hasan Vural Topbaş

20 yaşındaki Kübra H., Düzce’de yaşamını sürdürürken internet aracılığıyla tanıştığı 28 yaşındaki Caner B. ile görüşmek için  İstanbul’a gitti. Burada görüşen gençler beraber alkol almaya başlayınca dehşet anları başladı. Şeker hastası olan genç Kübra alkolün etkisiyle komaya girerken Caner B. kız arkadaşının bu haline aldırış etmeden onunla cinsel ilişkiye girdi.

Olay, İstanbul’da 23 Aralık 2016 yılında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Düzce’de yaşayan ve internet aracılığıyla tanıştığı 28 yaşındaki Caner B.’yle görüşmek için İstanbul’a gelen Kübra H. hayatının şokunu yaşadı.

ALDIĞI ALKOL SONRASINDA ŞEKER KOMASINA GİRDİ

İstanbul’a gelen Kübra H. ve Caner B. Gürpınar Sahili’ne giderek birlikte alkol almaya başladılar. Bu sırada ikilinin yanlarında Caner B.’nin yeğeni İdris B.’nin de olduğu belirlendi. Şeker hastası olduğu belirtilen Kübra H. aldığı alkolün etkisiyle komaya girdi. Genç kızın şeker komasına girmesine aldırış etmeyen Caner B., yeğeni İdris B. ve yanlarına çağırdıkları diğer yeğenleri Doğanay B. günlük kiraladıkları eve gitti. Kiralanan evdeki güvenlik kamerası görüntülerinde, Caner B.’nin komaya giren ve baygın halde olan Kübra H.’yi omuzuna alarak odaya çıkarttığı ve burada cinsel ilişkiye girdiği belirlendi. İlişkinin ardından Kübra H.’nin bir türlü kendine gelmemesi sonucunda Caner B. ve yanındaki yeğenleri genç kızı hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kızın şeker komasına girdiği tespit edildi. 

KOMADA CİNSEL İLİŞKİ

Olayın ardından gözaltına alınan Caner B., Doğanay B. ve İdirs B.hakkında Başsavcılık tarafından dava açıldı. Caner B., genç kızın rızası ile cinsel ilişkinin yaşandığını iddia ederek suçlamaları kabul etmedi. Komadaki genç kızın cinsel ilişkiye rıza göstermesinin mümkün olmayacağını belirten Başsavcılık, genç kıza tıbbi bir müdahalede bulunulması halinde yaşama ihtimalinin yüksek olacağını belirtti. Açılan davada Caner B. hakkında ‘Nitelikli cinsel saldırı ve ihmal’ suçundan 43 yıl, İdirs B.’ye ‘İhmal’ suçundan 24 yıl ve Doğanay B.’ye ‘Yardım yükümlülüğünü yerine getirmeme’ suçundan 3 yıl hapis cezası istendi. Halen devam eden davada geride bıraktığımız günlerde mahkemeye çıkarılan sanıklardan Caner B.’nin tutukluluğunun devam etmesine diğer 2 sanığın yeniden dinlenmesi için duruşmanın ertelenmesine karar verildi. 

 

İstanbul Düzce Koma Cinsel ilişki Genç kız Kübra
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama