Yer: İstanbul! Jigolo Olayım Derken Başına Gelmeyen Kalmadı, 11 Bin Lira Dolandırıldı

25 yaşındaki A.D isimli genç internete gördüğü bir arkadaşlık sitesi üzerinden jigolo olmak için form doldurdu. Fakat kendisini arayan kişiler kayıt adı altında 11 bin 350 lirasını aldı.

Yer: İstanbul! Jigolo Olayım Derken Başına Gelmeyen Kalmadı, 11 Bin Lira Dolandırıldı
Yer: İstanbul! Jigolo Olayım Derken Başına Gelmeyen Kalmadı, 11 Bin Lira Dolandırıldı melek eren

25 yaşındaki A.D isimli genç internete gördüğü bir arkadaşlık sitesi üzerinden jigolo olmak için form doldurdu.  Fakat kendisini arayan kişiler kayıt adı altında 11 bin 350 lirasını aldı. 

Jigolo olmaya çalışırken dolandırıldığını anlayan genç savcılığa şikâyette bulundu.  Siteden şu ana kadar herhangi bir hizmet alamadığını ve telefonlarına da ulaşamadığını söyleyen genç parasını iade etmediklerini ve kendisini dolandıran kimliği belirsiz kişilerden şikayetçi olduğunu dile getirdi.  Savcılık ise gelince ceza hukukuna göre öyle bir kolaylıkları sözleşmeyi yaptığı için dolandırıldığında bahsedilen yiyeceğini ve dolandırıcılık suçunun yasal unsurlarının oluşmadığını söyleyerek olaya takipsizlik verdi. 

ÜSTELİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEKNİSYENİ
İstanbul Pendik'te yaşanan olay da bilişim teknolojileri teknisyeni 25 yaşındaki A.D.  nisan ayında internet üzerindeki bir siteden jigolo olmak için form doldurdu irtibat numarasını da forma yazdı.  A.D.’nin iddiasına göre ertesi gün kendisinin biri arayarak söylediğini aktif hale gelmesi için para yatırması gerektiğini söyledi. A.D İlk seferde 400 lira yatırırken bu defa da Bonus ödemesi için şifre karşılığı adı altında 500 lira para istendi. A.D.  bu parayı da yatırdıktan sonra kendisine bir kadın aradı ve bu site üzerinden kendisiyle eşleştiğini söyledi. 

SÜREKLİ PARA İSTENDİ
A.D. kısa süre sonra tekrar aranarak kendisi ile eşleşen kadının ekstra ücret yatırdığı parayı alabilmesi için 800 lira daha ödemesi gerektiği belirtildi. A.D bu parayı da yatırdı ancak 40 günlük süre içerisinde kendisinden üyelik parası hesabına havale edilecek bahanelerle seven 9 bin 650 lira parayı daha ödedi.  Toplamda 11350 lirasını kaptıran a de kendisinden yeniden para talep edilmesi üzerine dolandırıldığını anlayarak Anadolu Cumhuriyet savcılığına şikâyetçi oldu.  Savcılık ise olaya takipsizlik kararı verdi.

 

istanbul pendik son dakika haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama