Yavru Kediye Tecavüz Edip Ölümüne Neden Olan Sapığın Aldığı Ceza Belli Oldu

Eyüp'te Yaklaşık 4 ay önce 3 aylık yavru kediye tecavüz ederek ölümüne neden olduğu iddia edilen tutuklu sanık Bilal Ç. hakkında Mahkeme kararını verdi. Mahkeme, Bilal Ç.’nin "Haksız yere sahipli hayvanı öldürme işe yaramayacak hale getirme" suçundan 3 yıl hapis cezasına Çarptırılmasına karar verirken ceza da iyi hale uygulamadı ancak sanırım tutuklu bulunduğu süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verdi.

Yavru Kediye Tecavüz Edip Ölümüne Neden Olan Sapığın Aldığı Ceza Belli Oldu
Yavru Kediye Tecavüz Edip Ölümüne Neden Olan Sapığın Aldığı Ceza Belli Oldu melek eren

Eyüp'te Yaklaşık 4 ay önce 3 aylık yavru kediye tecavüz ederek ölümüne neden olduğu iddia edilen tutuklu sanık Bilal Ç.  hakkında Mahkeme kararını verdi. Mahkeme, Bilal Ç.’nin "Haksız yere sahipli hayvanı öldürme işe yaramayacak hale getirme"  suçundan 3 yıl hapis cezasına Çarptırılmasına karar verirken ceza da iyi hale uygulamadı ancak sanırım tutuklu bulunduğu süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verdi.

İstanbul Adalet Sarayı 14 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu Sanık Bilal Ç., tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden SEGBİS  sistemi ile katıldı. Duruşmaya aynı zamanda İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, Hayvanlara Adalet Derneği, Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu, Hayvan Hakları ve Etiği Derneği ile çok sayıda hayvansever katıldı.

"HAYVAN CİDDİ ANLAMDA ÇOK FAZLA KORKMUŞTU"
Mahkemede Tanık sıfatıyla ifade veren Tanju Anlaş,  veteriner hekim olduğunu ve olay günü 3 aylık yavru kedinin kendisine getirdiğini belirterek, "Kedinin makatının zorlandığını ve büyük bir açıklık olduğunu gördüm. Bir yabancı cisim sokulduğunu gözlemledim. Dokular zarar görmüştü. Hayvan ciddi anlamda çok fazla korkmuştu"  ifadelerini kullandı. 

"ÖYLE BİRŞEY YAPTIYSAM ÖLMEYE DE RAZIYIM"
Avukatlarda mahkemede söz alarak Sanığın en üst hadden cezalandırılmasını istedi. Bu konu hakkında şikayetçi olan Rafet Altınkaynak "Vicdanların rahatlaması, benzer durumlara emsal teşkil etmesi için sanığın en üst hadden cezalandırılmasını talep ediyorum. Şikâyetçiyim"  ifadelerini kullandı. Kendisini savunması için söz verilen sanık Bilal Ç. ise Olay bina alkollü olduğunu veya hiçbir şey hatırlamadığını belirterek, " Öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Öyle bir şey yaptıysam pişmanım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öyle birşey yaptıysam ölmeye de razıyım. Pişmanım"  dedi.

SANIK 3 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI, TAHLİYE EDİLDİ
Mahkeme heyeti davayı karara bağlarken sanık Bilal Ç.’yi  "Haksız yere sahipli hayvanı öldürme işe yaramayacak hale getirme" suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca mahkeme tarafından sanığa iyi hal uygulama Sen Sanığın tahliyesine karar verildi.

 

eyüp yavru kediye tecavüz ceza son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama