Yatak Odasında Feci Son! Katil Koca Kasap Çıktı

Isparta’da kıskançlık İddiası ile kendisinden 10 yaş küçük eşi de yatak odasında bıçaklayarak öldürdükten sonra gözaltına alınan Afganistan uyruklu koca emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cani kocanın Kasap olduğu ve kendisi gibi Afgan eşi ile aralarında bir süredir anlaşmazlık olduğu öğrenildi.

Yatak Odasında Feci Son! Katil Koca Kasap Çıktı
Yatak Odasında Feci Son! Katil Koca Kasap Çıktı melek eren

Isparta Anadolu Mahallesi'nde dün saat 10 sularında meydana gelen olayda 38 yaşındaki Afgan uyruklu F.G. Kıskançlık nedeniyle 28 yaşındaki eşi F.G. ile tartıştı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada sonucunda cani koca yatak odasında eşini bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı kocanın Türkiye'de kasaplık yaptığı ortaya çıktı.

EMNİYETE GİDİP TESLİM OLDU

Cinayetin ardından Sanayi Şehit Faruk Kaplan Polis Merkezine giden katil koca suçunu itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu. Polis ekipleri cinayetin işlendiği yere giderek incelemelerde bulunurken katil koca gözaltına alındı. Yapılan incelemenin ardından öldürülen Aslan kadını cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü. Aileden geriye 2 yaşındaki çocukları alırken Polis çocuğu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine teslim etti.

 

ısparta kadın cinayeti cani koca son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama