'Yasak Aşk' Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı 'Baldızımla Birlikte, Kız Kardeşimle De...'

Konya'da 21 Nisan tarihinde Büyükşehir Belediyesi Stadı'nın açık otoparkında kız kardeşi Sevgi T. ile bazı Ceylan P.’yi tabancayla vurarak yaralayan ve Balcı'nın sevgilisi Yaşar Telli’yi öldüren Fevzi Arslan'ın tasarlayarak adam öldürme suçundan yargılanmasına başlandı.

'Yasak Aşk' Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı 'Baldızımla Birlikte, Kız Kardeşimle De...'
'Yasak Aşk' Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı 'Baldızımla Birlikte, Kız Kardeşimle De...' melek eren

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesine bağlı parsana Mahallesi Konya Büyükşehir Belediyesi kadının açık otoparkında yaşanan olayda inşaat işçisi bir çocuk babası Fevzi Arslan arkadaşı Salih D., Kardeşi Sevgi T. ve baldızı Ceylan P. İle birlikte 06 BG 386 plakalı  kendisine ait otomobille stadyumun açık orta parkına gitti. Daha sonra da baldızının birlikte yaşadığı 3 çocuk babası meslektaşı 31 yaşındaki Yaşar Telli’yi buraya çağırdı. Yaşar telli kısa süre sonra buraya geldi. İddiaya göre, Arslan burada telliye, ''Baldızımla birliktesin. 3 çocuğunuz var. Kız kardeşimle de mesajlaşmalarını yakaladım. Niye böyle yaptın?''  diye sordu. İkili arasında çıkan Tartışmanın üzerine Fevzi Arslan tabancayla Yaşar Telli baldızı ve kardeşine ateş açtı. Üç kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanarak çağrılan ambulansla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Vücuduna 4 mermi isabet eden ve Durumu ağır olan Yaşar Telli, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda ağır yaralanan iki kadın ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu oldu.

'YA CAN ALACAĞIM YA CANIMDAN OLACAĞIM' MESAJI

Fevzi Arslan cinayetin ardından tabancasını otomobilin üzerine bırakarak kaçta.Olaydan bir gün sonra polis ekipleri Fevzi arsanı Cihanbeyli ilçesinde yakaladı.Fevzi Arslan'ın sosyal medya hesabından olaydan önce  'Ben bazılarına uyarımı yaptım. Bundan 1 sene önce. Bu mesaj bu profilde kalsın. Bir dahası da ya can alacağım ya canımdan olacağım. Sıkıntı yok. Sağlığını düşünen, sağlığından olmazdı. Bu her iki taraf için geçerli sayın bayım'  şeklinde bir mesaj paylaştığı ortaya çıktı.  Fevzi Arslan cinayetten sonra ise sosyal medya hesabından, "Çoğunuzu seviyorum, Allah'a emanet olun. Ben dedim ki 'Yapmayın'" şeklinde bir mesaj daha paylaştı. 

'ARAMIZDA AĞABEY- KARDEŞ İLİŞKİMİZ VAR' DEMİŞ

Yakalandıktan sonra emniyete ifadesi alınan Feyza Arslan kız kardeşiyle öldürdüğü kişinin birbirine gönderdiği Aşk mesajlarımı gördüğünü iddia etti. Öldürdüğü telliye bu konuyu konuşmak için otopark çağırdığını söyleyen Arslan’ın ilk olarak baldızı ile tartıştığını Daha sonra ise, ''Önce Ceylan'la tartıştım. 'Madem biliyorsun neden bana söylemedin?' dedim. Yaşar gelince aynı arabaya geçip, oturduk. Onlar arkada, ben önde oturuyordum. Aşk mesajlarından bahsettim ve neden bana söylemediklerini sordum. Sevgi de Yaşar da inkar etti. 'Biz sevgili değiliz' dediler. Yaşar, 'Bizim kardeşinle aramızda ağabey- kardeş ilişkisi var. Ağabey- kardeş gibi mesajlaştık' dedi. Sinirlenip, aşağı indim. Yaşar'ın bulunduğu yerdeki cam, yarı açıktı. Bir an silahı çekip, açık yerden Yaşar'ın göğsüne doğru peş peşe ateş ettim''  ifadelerini kullandı.

'KADINLAR YANLIŞLIKLA VURULMUŞ'

Feyza Arslan ifadesinde kardeşini ve baldızını vurmak gibi bir niyeti olmadığını belirterek, ''Kadınları vurma gibi bir niyetim yoktu. Onlar yanlışlıkla vurulmuş. Namus meselesiydi. Silahı olay yerinde bıraktım. Daha sonra Cihanbeyli'ye gittim'' dedi.

 

konya yasak aşk cinayeti son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama