Vücut Geliştirme Sporcusu Sevgilisini Öldürüp, İntihar Etti

İzmir'de Vücut geliştirmede geçtiğimiz yıl Kainat ikincisi olan final Çoban sevgilisi Ferhan Sarıçam tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Vücut geliştirme şampiyonu çobanı öldüren Sarıçam aynı silahla intihar etti.

Vücut Geliştirme Sporcusu Sevgilisini Öldürüp, İntihar Etti
Vücut Geliştirme Sporcusu Sevgilisini Öldürüp, İntihar Etti melek eren

İzmir Aydın Hatboyu Caddesi üzerindeki bir evde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerle tanınan 31 yaşındaki Pınar Çoban sevgilisi Ferhan Sarıçam tarafından bilinmeyen bir nedenle öldürüldü. Çiftin arasında tartışma çıktı Ferhan Sarıçam'ın tabancasını çekip Pınar çobana arsa aldı ateş ettiği öğrenildi. Sarıçam Daha sonra kendi amcasının telefonla arayarak,  "Pınar'ı vurdum. Bu saatten sonra ben de yaşayamam. İntihar ediyorum" dedi. Amcası ikna etmeye çalışsa da Ferhan Sarıçam Aynı silahı kafasına dayayıp ateşleyerek hayatına son verdi.

Komşuların silah sesleri duyarak ihbar etmesi üzerine adrese gelen polis ikilinin Cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri inceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler eve gelerek çalışma yaptı. Savcının incelemesinin ardından Sarıçam ve çobanın cesetleri Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morgu'na götürüldü. Olaya tanıklık eden komşular çiftin Yaklaşık 2 yıldır aynı evi paylaştığı ve sık sık tartıştığını söyledi.

YAŞAM ÖYKÜSÜ ŞAŞIRTTI

Hayatını kaybeden sobanın yaklaşık 7 yıl önce bel fıtığı nedeniyle Gittiği doktorun telkinleriyle spora başladı ve bir süre sonra spor hayatının büyük bölümünü kapladı. Vücut geliştirme sporu ile ilgilenen genç kadın birçok başarı elde etti. 2014 yılında Kainat 8'i olan Çoban 2016’da da 4 lük elde etti. Geçtiğimiz yıl Almanya'da yapılan yarışmada ise Çoban Kainat ikincisi oldu.

 

son dakika haber izmir cinayet vücut geliştirme şampiyonu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama