Viyadük Çalışmasında Feci Kaza! İşçiler Beton Blok Altında Kaldı

Kocaeli Gebze kesiminde devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun yedik çalışmaları sırasında beton blok yıkıldı. Düşen beton Blok'un altında 5 işçi kaldı. Yaşanan kazanın ardından Aile ve Sosyal hizmetler bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gebze'de yol çalışması sırasında yaşanan kaza ile ilgili iki müfettiş görevlendirdiğini ve olayla ilgili incelemenin başlatılacağını söyledi.

Viyadük Çalışmasında Feci Kaza! İşçiler Beton Blok Altında Kaldı
Viyadük Çalışmasında Feci Kaza! İşçiler Beton Blok Altında Kaldı melek eren

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı kapsamında devam eden viyadük çalışmasında viyadük çöktü. Çalışmalarda 7 Nolu video düğün çökmesi sonucu 5 işçi enkaz altında kaldı.

VİYADÜK ÇÖKTÜ

Gebze Tavşanlı mevkiinde meydana gelen olayda Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında yapılan 7 Nolu viyadük inşaatında göçük meydana geldi. Viyadük başlık ayarı montajının yapıldığı sırada çökme yaşanırken yaklaşık 30 metre yükseklikte bulunan viyadükte çalışan ve bilgilere göre 5 kişi oldukları bildirilen işçiler düşerek enkazın altında kaldı. Olay yerine ihbar üzerine 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  işçilerin Enkaz altından çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

İKİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Kazanın ardından açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Olayla ilgili olarak 2 müfettiş görevlendirildi iğne ve incelemenin başlatıldığını söyledi. 

KOCAELİ VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Kazanın ardından açıklama yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı viyadük vüyadük çöktü son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama