Uyarılar Yapılmıştı! İstanbul'da Şiddetli Yağış Nedeniyle Dere Taştı

İstanbul'da şiddetli yağış nedeniyle Beykoz'da su baskınları meydana geldi. ayrıca Yağışlar nedeniyle Elmalı Deresi taşarken, Bir binanın çatısına yıldırım düştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara bölgesi için sağanak yağış ve uyarılarına devam ediyor.

Uyarılar Yapılmıştı! İstanbul'da Şiddetli Yağış Nedeniyle Dere Taştı
Uyarılar Yapılmıştı! İstanbul'da Şiddetli Yağış Nedeniyle Dere Taştı melek eren

İstanbul Beykoz'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları ve toprak kaymaları meydana geldi. Toprak kaymasının ardından bazı araçların yollara düştüğü görüldü. İhbar üzerine itfaiye ekipleri bölgeye gelerek ağaçlandırma çalışmalarına başladı.

Yine Beykoz'da Tepe tarla Caddesi'ndeki Bir binanın üzerine yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürürken soğutma çalışmaları hala devam ediyor.

MARMARA'DA SAĞANAK UYARISI

Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi'nin genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Ayrıca yağışlarla birlikte bölgede hava sıcaklıkları da 2 ile 4 derece arasında azalacak. Belki de parçalı ve gök çok bulutlu bir hava hakim olurken böyle genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış geçişleri olacak.

Kuzey ve Kuzeydoğu yönlerinden gece saatlerinden sonra kuvvetli yar yar fırtına şeklinde Rüzgar etmesi beklenirken kuvvetli yağış sonucu yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması istendi.

 

son dakika marmara bölgesi sağanak yağış hava durumu hava durumu son dakika son dakika meteoroloji son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama