Üvey Baba Dehşeti! 2 Yaşındaki Minik Esma Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Sakarya Geyve ilçesinde 2 yaşındaki Esma asal Kolat 29 yaşındaki üvey babası tarafından darp edilerek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuğun kafatasında çatlaklar oluştuğu ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenilirken ezansız olmaz üvey baba ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Üvey Baba Dehşeti! 2 Yaşındaki Minik Esma Yoğun Bakıma Kaldırıldı
Üvey Baba Dehşeti! 2 Yaşındaki Minik Esma Yoğun Bakıma Kaldırıldı melek eren

Adapazarı'nda yaşayan hariç Kolat 4 çocuğunun annesi 28 yaşındaki F.S.'den Bir Sigorta anlaşmalı olarak ayrıldı. Çiftin ayrılığından kısa süre sonra genç kadın E.S. ile evlendi. Baba çocuklarından 3'ünü yanında alırken henüz 2 yaşındaki kızı Esma Asel Kolat'ı ise "Geri alacağım" diyerek eski eşine bıraktı.

Baba olaydan 2 ay sonra üvey babasının kızına şiddet uyguladığını öğrenince kızını almak için eski eşinin evine gitti. E.S., Kolat'ı  kapıda Karşılayarak küçük kızı babasına vermedi. 4 gün önce Esma öldüresiye dövüldü şekilde Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 yaşındaki çocuğun vücudunun 8 yerinde darp izi olduğu görülürken kafatasında 2 çatlak olduğu belirlendi. Yoğun bakıma alınan küçük çocuğun hastaneye kaldırılırken kalbinin durduğu doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldığı öğrenildi.

ÜVEY BABA TUTUKLANDI

Minik kızı darp ettiği iddia edilen E.S ve çocuğun annesi F.S., Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve baba tutuklanırken anne ise serbest kaldı.

'ÖLÜ HALİYLE HASTANEYE KALDIRIYORLAR'

2 yaşındaki Esma yoğun bakımda yaşam savaşı verirken babası Halit Kolat ve yakınları Hastane Önünde gelecek haberi bekliyor. Küçük kızının hastaneye kalbi durmuş olarak getirildiğini belirten baba, "Çocuğuma şiddet uygulandı. Çocuğum şu anda yoğun bakımda. Eşim kendi isteğiyle ayrıldı, boşanma davasını kendisi açtı. 3 çocuğun velayetini ben aldım, ufak kızımı kendisi aldı. 'Velayeti vereceğim sana' dedi, vermedi. Boşanma günü gittim, çocuğa 'Düşmüş' dedi. Baktım, çocuğum düşmüş değil; ağzında ve burnunda kan vardı. Hastaneye getirdim, 'Çocuktur, düşmüştür' dedim. Boşandıktan 1- 2 hafta sonra evlendi. Çocuğumun ayağı çatladı, çatladıktan sonra benim haberim olmadı. Biz ziyarete gittik almaya, ondan sonra haberim oluyor. Çocuğumu vermediler; 2- 3 gün sonra çocuğumu hastaneye kaldırıyorlar, ölü haliyle. 2 yaşında çocuk, 8 yerinde darp izi var, darptan dolayı çocuğu ölü olarak getirdiler buraya. Çocuğu öldüresiye dövmüş, çocuktan çıkarmış hırsını. Engel olmayanların da suçu var, adam şu anda cezaevinde"  ifadelerini kullandı.

 

sakarya gevye üvey baba şiddet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama