Ünlü Mağazada "Dikiz" Rezaleti! Kıyafet Deneyen Genç Kız…

İstinye'de ünlü bir spor mağazasında satış sorumlusu olarak çalışan bir kişinin kabinde kıyafet deneyen müşteriyi görüntüleri ortaya çıktı. Müşteriyi görüntüleyen kişi hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ünlü Mağazada
Ünlü Mağazada melek eren

Geçtiğimiz ay İstanbul istinye'deki ünlü bir spor giyim mağazasında meydana gelen olayda beğendiği tertip denemek için kabine giren Ceyda A., Kabinde bulunan aynadan telefonla görüntülerini çekildiğini fark etti. Genç kız Hemen durumu mağaza sorumlularını ileterek Güvenlik kameralarının izlenmesini istedi. Görüntülerde Bosch kombi ne girerek genç kızın görüntülerini çeken kişinin mağaza satış sorumlusu olarak çalışan E.B. olduğu ortaya çıktı. Hakkındaki suçlamaları kabul eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Genç kıza taciz eden genç emniyette verdiği ifadede görüntüleri çektiğini pişman olduğunu söyledi. Ilerleyen günlerde şüpheli hakkında 'Özel hayatın gizliliği' suçlaması ile İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılamanın başlayacağı öğrenildi. Tacizcinin 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

 

istinye spor mağazası taciz son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama