Üniversitede Dehşet! Pompalı Tüfekle Sınıfa Gelip İntihar Girişiminde Bulundu

Konya'da 25 yaşındaki Yunus D. Selçuk Üniversitesi iletişim fakültesine elinde pompalı tüfekle gelerek bu sınıfa girip intihar etmeye kalkıştı. Kendisini ikna etmek isteyen polislere kız arkadaşı ile arasının iyi olmadığını ve onu getirmelerini yüz yüze görüşmek istediğini söyleyen gencin bir anlık dalgınlığından faydalanan polis etkisiz hale getirdi.

Üniversitede Dehşet! Pompalı Tüfekle Sınıfa Gelip İntihar Girişiminde Bulundu
Üniversitede Dehşet! Pompalı Tüfekle Sınıfa Gelip İntihar Girişiminde Bulundu melek eren

Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü nde bugün saat 16 sularında iletişim fakültesinde meydana gelen olayda lise mezunu olan ve üniversite ile bağı bulunmayan 25 yaşındaki Yunus D. Iddiaya göre elinde pompalı tüfekle Kampüs'e gelip önce yakınlarındaki alışveriş merkezine ardından iletişim fakültesine girdi. Fakültenin içerisinde boş bir sınıfa giren genç tüfeği çenesine dayayıp sevgilisini görmek istediğini söyledi. Olayı gören öğrenci ve güvenlik görevlileri hemen Polise haber verdi. Başta terörle mücadele ekipleri olmak üzere çok sayıda polis ekibi Kampüs'e sevk edildi. Fakültelerin final sınavları nedeniyle büyük bölümünün boş olduğu öğrenilirken bazı sınıflarda sınavda olan öğrenciler tahliye edildi.

SEVGİLİSİNİ İSTEDİ

Sevgilisinin ismini açıklamayan ve Selçuk Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu söyleyen genç polise, "Kız arkadaşımla şu sıralar aram iyi değil. Onu getirin bana, yüz yüze görüşmek istiyorum" dedi. Yaklaşık 1 saat boyunca gelince ikna etmeye çalışan polis ekipleri bir anlık dalgınlık sonucu etkisiz hale getirdi. Olayın ardından gözaltına Alınan genç sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Incelemeye alınan suyun içerisinde 5 dolu fişek olduğu belirlenirken gencin daha önce de Ankara'da intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

 

son dakika konya üniversite inthar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama