Ukraynalı Kadının Katili Cezaevi Firarisi Çıktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 33 yaşındaki Ukraynalı Iryna Lymar'ı öldürdüğü iddia edilen cezaevi firarisi 46 yaşındaki Fikret Karaman yakalandı.

Ukraynalı Kadının Katili Cezaevi Firarisi Çıktı
Ukraynalı Kadının Katili Cezaevi Firarisi Çıktı melek eren

İskenderun ilçesi Meydan Mahallesinde bulunan apartmana 20 gün önce taşınan Iryna Lymar’ın 26 Ekim 2018 tarihinde evinden kötü koku gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ev çilingir yardımıyla girerken kadını banyoda çıplak ve boynundan asılı Şekilde ölüm oldu.  Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda kadının üç gün önce öldüğü değerlendirilirken cenaze Otopsi için adli tıp Kurumu'na götürüldü.

CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtları ile kadının cep telefonu kayıtları incelendi. Yapılan İnceleme sonucunda kadının evine Yağma ve hırsızlık suçundan aldığı 19 yıl hapis cezasının çekerken cezaevinden firar eden Fikret Karaman'ın girdiği belirlendi. İskenderun'dan olaydan sonra kaçan zanlının ailesinin bulunduğu Antakya ilçesinde gittiğinin belirlenmesi üzerine burada çıkan bir tartışmada ayağından vurulduğu tespit edildi. Şahıs Antakya'da bir hastanede tedavi görürken yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi sorguya alındıktan sonra Ukraynalı kadınla tartıştığını daha sonra boğarak öldürdüğünü anlattı. Olaya intihar süsü vermek istediğini söyleyen sonuç kadının soyduktan sonra banyoya astığını itiraf etti.

hatay iskenderun cezaevi firarisi ukraynalı kadın son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama