Uçağın Motoruna Kuş Çarptı, Havada Büyük Korku Yaşandı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Abuja seferini yapan uçağın havadayken motoruna kuş çarptı. Kuş çarpmasının ardından teknik arızanın meydana geldiği öğrenilen uçak Çorlu semalarında uzun süre tur attı. Atatürk Havalimanı'nda ise itfaiye ekipleri uçağın inmesi için önlem aldı.

Uçağın Motoruna Kuş Çarptı, Havada Büyük Korku Yaşandı
Uçağın Motoruna Kuş Çarptı, Havada Büyük Korku Yaşandı melek eren

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Abuja seferini yapan uçağın havadayken motoruna kuş çarptı. Kuş çarpmasının ardından teknik arızanın meydana geldiği öğrenilen uçak Çorlu semalarında uzun süre tur attı.  Atatürk Havalimanı'nda ise itfaiye ekipleri uçağın inmesi için önlem aldı.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Abuja seferini yapan TK 623 sefer sayılı uçağında kalkıştan kısa bir süre sonra motoruna kuş çarptı. Olayın ardından Boeing 737 tipi uçakta Teknik arıza meydana geldi.  Bunun üzerine uçak yakıt azaltmak için Havada tur atmaya başladı. Olaydan sonra rotasını Çorlu Havalimanı'na çeviren uçak Çorlu hava sahasında tur atarak yeterlilik ağırlığına ulaşmak için yakıt harcamaya başladı. Uçak yeterliğinin ağırlığını ulaştıktan sonra Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.  Uçağın havada tur atması radar ekranlarından görüntülendi.

 

uçak thy türk hava yolları çorlu havada tur son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama