Üç Günlük Arkadaşlıktan Sonra Evlendiler! Mahkemeye Başvuran Koca: Beni Kandırdı Bizi Boşayın

İstanbul'da yaşayan ve bir evlendirme dairesinde memur olarak çalıştığı öğrenilen Serkan U. üç gün arkadaşlık yaptıktan sonra kendisini kandırarak evlendiğini iddia ettiği karısına boşanma davası açtı.

Üç Günlük Arkadaşlıktan Sonra Evlendiler! Mahkemeye Başvuran Koca: Beni Kandırdı Bizi Boşayın
Üç Günlük Arkadaşlıktan Sonra Evlendiler! Mahkemeye Başvuran Koca: Beni Kandırdı Bizi Boşayın melek eren

İstanbul'da yaşayan ve bir evlendirme dairesinde memur olarak çalıştığı öğrenilen Serkan U.  üç gün arkadaşlık yaptıktan sonra kendisini kandırarak evlendiğini iddia ettiği karısına boşanma davası açtı.

İstanbul'da bir evlendirme dairesinde memur olarak çalışan Serkan U.,  arkadaş ortamında 4 yıl önce Pınar U ile  tanıştı. Çift Sadece üç gün süren arkadaşlarımı ardından evlenmeye karar verdi. Fakat Serkan U. 4 yıl sonra İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Tümay Cumhur Ergen aracılığıyla dilekçe ile başlayarak boşanma davası açtı. Genç adam verdiği Dilekçede başımdan geçenleri bir bir anlatırken kandırılarak evlendiğini ve bu nedenle boşanmak istediğini söyledi. Serkan U. verdiği Dilekçede evlenmeden önce ve evliliği içerisinde kendisine oynanan oyunları da anlattı.

‘BİZİM EVDEYDİ’
Eşi Pınar U ile bir arkadaş ortamında tanıştıklarını söyleyen genç adam, ailesiyle birlikte yaşadığı eve gittiğimde karşısında kadını gördüğünü söyledi. Eşinin o dönem babasını aradığını ve sevgilisi olarak tanıttığını söyleyen Serkan U.,  ailesinin kendisine evden kovdu reddettiği yönünde yalanlar söylediğini, namusunun temizlenmesi için onu gelin olarak  almaları gerektiğini söylediğini anlattı. O dönem eşinin başka bir sevgilisinin olduğunu bildiğini söyleyen Serkan U.  sinirlendiğini ve evi terk ettiğini fakat annesinin ‘bizim de kızımız var kalsın biz de” diyerek Pınar U.’ya sahip çıktığını söyledi. Bunun üzerine Pınar U. ile kavga ettiğini söyleyen Serkan U, ‘Sen askere git gel. Ailem de beni affetsin namusum temizlensin daha sonra da boşanırız’  yanıtını verdiğini dile getirdi. Kendisinin askere gittiğini ve eşinin ailesinin yanında yaşamaya devam ettiğini söyleyen Serkan U.  askerden döndüğünde boşanmak istediğini fakat evde eşinin kavga çıkartarak bütün canlıları indirdiğini dile getirdi.  boşanmak istemesi üzerine Pınar U.’nun  kendilerini tehdit ettiğini dile getiren Serkan U., ‘Allah hepinizin belasını versin, Adam mısınız ulan siz insan bozuntuları, kendimi öldürürüm üzerine kalır söylediklerimi yapacaksınız”  diyerek tehditler savurduğunu ve evi terk ettiğini hala da testleri devam ettiğini dile getirdi. Serkan U. Eşinden boşanmak istediğini dile getirerek, 350 bin TL maddi ve 200 bin manevi olmak üzere toplam 550 bin TL tazminat istedi.

istanbul evlilik boşanma davası son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama