Türkiye'yi Sarsan Yasak Aşk Cinayetinde Şok Detaylar Ortaya Çıktı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçen yıl 6 Ocak tarihinde yaşanan ve bodrumu sarsan iş adamı Ali Özdemir cinayetinin davası bugün görülmeye başlandı. Davada çelişkili ifadeler verilmeye devam edilirken katil zanlısı M.Ö. Cinayeti planlayarak istemediğini ve silahın boğuşma esnasında Ateş aldığını iddia etti. Ayrıca katil zanlısı cinayetin ardından bulunamayan silahı kayınpederinin Aldığını da öne sürdü. Kayınpeder ise mahkemede eski damadını yalanlayarak silahı hiç görmediğini söyledi.

Türkiye'yi Sarsan Yasak Aşk Cinayetinde Şok Detaylar Ortaya Çıktı
Türkiye'yi Sarsan Yasak Aşk Cinayetinde Şok Detaylar Ortaya Çıktı melek eren

6 Ocak 2018 tarihinde Türkiye'yi sarsan yasak aşk cinayeti işlenmişti. İşadamı M.Ö. Dönem evli olduğu eşi T.Ö. ile ilişkisi olduğundan şüphelendiği ortağı Ali Özdemir’i öldürmüş Daha sonra da kayınpederi ile birlikte cesedi ormanlık alana atmıştı. Olaydan yaklaşık 1 hafta önce savcılığa giden  M.Ö. Teslim olmuş ardından M.Ö.’yle birlikte eşi T.Ö., kayınpederi A.S., kayınvalidesi F.S., baldızı K.S.,  gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkan canlılardan cinayeti itiraf eden M.Ö. ile Ormanlık atılma alanı atılmasına yardımcı olan kayınpederi A.S.  tutuklanmıştı.

DAVA 1 YIL SONRA BAŞLADI

Davanın duruşması Tam bir yıl sonra başladı. Sabah saatlerinde Muğla'da Cezaevi'nde bulunan M.Ö. ile kayınpederi A.S. Adliyeye getirildi. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan davada sanıklar M.Ö., A.S., K.S., F.S., İ.A. ile avukatları, Ali Özdemir’in yakınları ve avukatları ile basın mensupları katıldı. Davanın ilk duruşmasının 3 gün süreceği öğrenildi.

“EŞİMİN TELEFONUNDAN ALİ’YE GÖNDERDİĞİ UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARI GÖRDÜM”

Dava şüphelinin Kimlik bilgilerini sorumlu tutması ile başlarken daha sonra cinayet şüphelisi M.Ö.’ye savcılık ve emniyetteki ifadelerinin sorulmasıyla devam etti. Verdiği ifadeleri kabul eden katil zanlısı o gün yaşananları mahkeme huzurunda yeniden anlattı. M.Ö. Eşi T.Ö. ve Ali Özdemir’in ilişkilerini eşinin telefonundan attığı resimlerle öğrendiğini belirterek,  “Doğum günümü kutladığımız gecenin sabahı kızımı servise bindirmek için erkenden kalktım. Genelde kızımı eşim servise bindirir ve onun telefonunu ararlar. Bende o yüzden eşimin telefonunu aldım. Kızımı servise bindirip geldikten sonra eşimin Watsapp yazışmalarına baktım. Profilinde Ali’nin resmi olan “uyuz” olarak kayıt ettiği numaraya fotoğraf gönderdiğini gördüm. Bu fotoğraflar uygunsuz fotoğraflardı. Daha sonra fotoğrafların ekran resmini aldım ve kendime gönderdim. Ben 10 yıl önce eşimden boşanmak istemiştim ancak babası engel olmuştu. O gün saat 01.00’e kadar uyudum. Kalktığımda eşim telefonla konuşuyordu ve benden tost yaptırmamı istedi. Ben kapıdan çıkarken Ali geldi eve. Ali içeri girdi bende çıktım. Evin penceresinden baktığımda Ali ve eşimin üst kata çıktığını gördüm”. dedi.

bodrum yasak aşk cinayeti ali özdemir son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama