Türkiye'nin Konuştuğu Yusuf Dede Öldü Yine Kurtulamadı! Beyaz Kod Veren Doktor: "Yusuf Topal İsimli Şahıstan Davacı Ve Şikayetçiyim"

Giresun'da polisler tarafından biber gazı sıkılarak ters kelepçe takıldı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 82 yaşındaki Yusuf Topal için beyaz kod veren Doktor, "Yusuf Topal isimli şahıstan davacı ve şikâyetçiyim" dedi.

Türkiye'nin Konuştuğu Yusuf Dede Öldü Yine Kurtulamadı! Beyaz Kod Veren Doktor:
Türkiye'nin Konuştuğu Yusuf Dede Öldü Yine Kurtulamadı! Beyaz Kod Veren Doktor: melek eren

Giresun'da polisler tarafından biber gazı sıkılarak ters kelepçe takıldı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 82 yaşındaki Yusuf Topal için beyaz kod veren Doktor, "Yusuf Topal isimli şahıstan davacı ve şikâyetçiyim" dedi.

Giresun'da yatalak eşinin evde bakım hizmeti alması ve ilaçlarının temini için sağlık ocağına giden 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın tartıştığı Doktor beyaz kod vermiş ve Gelen Polis ekipleri tarafından biber gazı sıkılan Yusuf Topal ters kelepçe takıldığı sırada kalp krizi geçirerek Hayatını kaybetmişti. Yusuf Topal’ın hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak açığa alınan 15 Temmuz Şehitler Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli kadın Doktor Ö.Y.’nin Cumhuriyet başsavcılığında verdiği ifade ortaya çıktı. 

“YUSUF TOPAL İSİMLİ ŞAHISTAN DAVACI VE ŞİKAYETÇİYİM”
Söz konusu doktor ifadesinde eşini görmeden ilaç yazamayacağınız söylediği Yusuf Topal'ın kendisine bağırdığını ve bastonu salladığını, bunun üzerine korkarak polis çağırdığını iddia etti.  Ayrıca Ö.Y.  isimli doktor görevini yapmasını engellediği, odasını işgal ettiği ve kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği Yusuf Topal'dan şikayetçi ve davacı oldu.Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade  veren doktor, Olay günü saat 08: 40'ta, Yusuf Topal'ın muayene odasına girdiğini ve eşi adına ilaç yazdırmak istediğini  belirterek, eşinin kimlik numarasını sisteme girdiğinde kaydının İstanbul'da olduğunu gördüğünü ve bu kişiyi daha önce görmediğini kaydetti. İlaç yazabilmem için eşini görmem gerekir" dediğini iddia eden doktor Ö.Y., "Yusuf Topal, bana cevaben 'Yazacaksın' dedi. Ben de cevaben 'eşini görmeden yazamam amca' dedim. Bunun üzerine Yusuf Topal, bana bağırarak, 'Bana daha önce Çınarlar Sağlık Ocağı'nda yazmayan doktor oldu, orada da böyle yaptım ve başka bir doktor bana 'Amca gel, sakin ol, ben yazarım senin ilacını' dedi ve yazdı' diyerek cevap verdi. Ben de 'Ben yazmayacağım amca, lütfen dışarı çık. Bir sürü hasta var, eşini görmeden ilacını yazmayacağım' dedim. Sonra kapıda bekleyen Telat isimli genç bir hastanın, Yusuf Topal'a hitaben 'Amca dışarı çık, biz de sıra bekliyoruz. Bize de engel oluyorsun' demesi üzerine Yusuf Topal, bu şahsa elinde bastonu havaya kaldırarak, şahsı iterek ve bağırarak, odadan birlikte çıktılar. Ben de şahıs dışarı çıkınca 155'i arayarak, yardım istedim." ifadelerini kullandı.

giresun beyaz kod giresun yusuf topal beyaz kod doktor beyaz kod veren doktor son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama