Türkiye'nin Konuştuğu O Cani İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 16 yaşındaki Dilek imzayı öldürdükten sonra valize koyan ve ablasının ilk yarı sonucu yakalanan sanık Ahmet Tazeoğlu İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık mahkemede duruşmaya basın yasağı getirilmesini isteyerek savunmasını yapmadı.

 Türkiye'nin Konuştuğu O Cani İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı
 Türkiye'nin Konuştuğu O Cani İlk Kez Hakim Karşısına Çıktı melek eren

Gaziantep'ten kaçarak İstanbul'a gelen ve burada Dilek İnce'yi öldürdükten sonra valize koyarak taşımaktan yargılanan 34 yaşındaki sanık Ahmet Tazeoğlu mahkeme salonunda sözlü savunmasını yaparken duruşmanın basına kapalı olmasını istedi. Mahkemeye heyeti bu talebi reddederken Sanığın savunmasına devam etmesini istedi. Sanat Ahmet Tazeoğlu ise, "Bazı rahatsızlıklarım var, bunları söyleyeceğim ama herkesin öğrenmesini istemiyorum" dedi.

DURUŞMADA SANIĞI İHBAR EDEN ABLASI TANIK OLARAK DİNLENDİ

Sanığın savunmasını yarım bırakması sonucu tanıkların dinlenmesine geçilen duruşmada Sanığın ihbar ettiği bilinen ablası Gülay Şahin'in ifadesi alındı. Gülay Şahin mahkemede verdiği ifadede, "Dilek, Ahmet ile kavga edince çıkıp gelmiş, telefon ile annemi arayıp Ahmet'in kendisini satmak istediğini söylemiş. Annem arayıp Dilek'i bana gönderin, dedi. Biz Dilek'e 'Babana gönderelim seni ya da yurda göndereli'm dedik ama istemedi. Biz de Dilek'i eşimle Antep'e anneme göndermeye karar verdik. Eşim Dilek'i Antep'e gitmesi için otogara bırakmaya gitti. Ahmet bizdeydi, öğrenince gidip Dilek'i alıp getirdi. Daha sonra biz eşimin çalıştığı taksiyi, durağa bırakmaya gittik birlikte. Ben de hava almak istemiştim. Döndüğümüzde Ahmet'e de Dilek'e de seslendim. Ahmet'e gelin, dedim. 'Dilek yok artık' dedi. Ahmet aşağıya geldi eşim belli etmeden yukarı bakmaya gitti. 'Dilek ölmüş' dedi. Biz de polis çağırdık, kardeşimi alıp götürdüler. Bildiklerim bu kadar." dedi.

ABLANIN EŞİ DE DİNLENDİ

Ablanın eşi Eyüp Şahin ise Dilekli otogara bırakmak için yolda konuştuklarını belirterek Dilek'in kendisine 'Ahmet beni satmaya çalışıyor' dediğini söyledi. Genç kızı otogarı bıraktıktan sonra işe gittiğini söyleyen enişte eve döndüğünde ise Ahmet Tazeoğlu'nun yeniden kızı alıp Eve getirdiğini anlattı. Eyüp Şahin ifadesinin devamında; "Eşimle birlikte taksiyi bırakmaya giderken Dilek'i arka tarafta gördüm, sigara içiyordu. Biz taksiyi bırakıp geldik. Dönünce Ahmet'e 'Dilek nerede?' diye sordum. O da bana 'Kız yok, boş ver. Üç çocuk sahibi adamsın içeri girme' dedi. İçeri girmeye çalıştım. Yerde valiz vardı, ayağımla ittim baktım çok ağırdı. Evi gezdim baktım, bulamayınca tekrar valize bakmaya gittim. Saçını falan görünce resmen uyuştum. Gidip eşime söyledim, polisi aramamız gerektiğini söyledim"  dedi.
Mahkeme tutuklu sanık Ahmet Tazeoğlu'nun kişiye öğretimden yoksun kılma tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam ölme suçlarından yargılarken duruşmada eksiklerin giderilmesi ve yazılı savunmanın alınması için başka bir tarihe erteledi.

Ahmet Tazeoğlu cinayet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama