Türkiye Yasta! Batman Şehitlerine Veda...

Batman'dan gelen acı haber, dün Türkiye'yi yasa boğdu. PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcı implant getirmesi sonucu 8 askerimiz Şehit Oldu bir askerimiz ise yaralandı. Şehit Mehmetçikler Ömer Yiğit Ulus, Neşet Gök, Okan Dinçer, Özgür Can İnce, Ali Hekim, Süleyman Aydın, Uğur Göksu ve Yahya Şen bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehitlerimiz için Amasya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun’da cenaze törenleri düzenleniyor.

Türkiye Yasta! Batman Şehitlerine Veda...
Türkiye Yasta! Batman Şehitlerine Veda... melek eren

Batman'ın Gercüş ilçesi Yemişli Köyü ile Mardin'in Dargeçit ilçesinin umutlu Köyü kırsalında düğün operasyona giden askerleri Taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmişti. Hain saldırı sonucu 8 askerimiz şehit düştü bir askerimiz ise yaralandı. Saldırıda İlk Anda 7 askerimizin şehit düştüğü düğün üçünün cenazelerinin memlekete uğurlandığı öğrenildi. Yaralı halde Ankara GATA'ya sevk edilen uzman çavuş Yahya Şen’de hastaneye yetişemeden Şehit olmuştu. Gercüş te şehit olan Mehmet şıklardan otopsisi tamamlanan dördünün cenazeleri de bugün Batman havalimanından toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ

Batman'daki hain saldırıda şehit olan 8 askerimizin isimleri şu şekilde; Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus, Uzman Çavuş Neşet Gök, Uzman Çavuş Okan Dinçer, Uzman Çavuş Özgür Can İnce, Uzman Çavuş Ali Hekim, Uzman Çavuş Süleyman Aydın, Uzman Çavuş Uğur Göksu, Uzman Çavuş Yahya Şen.

8 İLDE CENAZE TÖRENİ YAPILIYOR

Batman'da şehit olan 8 askerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı. Bugün masya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun'da Cuma namazının ardından şehit askerlerin cenaze töreni düzenleniyor. Şehitlerden Uzman Çavuş Özgür Can İnce Ankara'da, Uzman Çavuş Süleyman Aydın Amasya'da, Uzman Çavuş Okan Dinçer Balıkesir'de, Uzman Çavuş Neşet Gök Eskişehir'de, Uzman Çavuş Ali Hekim Isparta'da, Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus İzmir'de, Uzman Çavuş Uğur Göksu Samsun'da düzenlenecek törenlerin ardından son yolculuklarına uğurlanacak. Tedavi için yaralı halde GATA'ya gönderildiği sırada uçakta şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen ise memleketi Kırıkkale'de toprağa verilecek.

 

batman şehitleri batman son dakika şehitlerin isimleri cenaze töreni
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama