Türk Sevgili Dehşeti Saniye Saniye Kameralara Yansıdı

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti başkenti batumda yaklaşık 2 hafta önce bir otelin gazinosunda Bir Türk vatandaşı tarafından işlenen cinayet saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Türk Sevgili Dehşeti Saniye Saniye Kameralara Yansıdı
Türk Sevgili Dehşeti Saniye Saniye Kameralara Yansıdı melek eren

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti başkenti Batum'da yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen olayda Türk vatandaşı olan ve yaklaşık bir buçuk yıldır Batum'da yaşadığı öğrenilen L.U., Özbekistan uyruklu 31 yaşındaki İ.Z.’yi öldürdü. Fakat genç kadının cenazesi ailesinin parası olmadığı için Batum'dan alınamıyor.

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti başkenti Bodrum'da özel bir otelin gazinosunda yaşanan olayın görüntüleri de gün yüzüne çıktı. Görüntülerde oyun makinesinden başında oturan iki kadının yanına gelen ve Türk olduğu öğrenilen bir şahıs cebinden çıkarttığı bıçağı arkadaşı olan H.M.’nin yanında oturan İ.Z.'ye defalarca saplıyor. Genç kadının yere düşmesi üzerine bu defa arkadaşına dönen şahıs bıçağı kadına doğru sallanmaya başlıyor. Kadın kaçıyor fakat L.U. Arkasından koşarak bu defa bu kadını da 5 yerinden bıçaklıyor.

TUTUKLANDI

Olayın ardından Türk vatandaşı L.U. tutuklanırken yaralı olan H.M.’ye ilk müdahale casinonun içerisinde yapıldıktan sonra Yaralı kadın hastaneye kaldırılıyor. Hayatını kaybeden ise Batum’da bir Morga kaldırıldı. Memleketi Özbekistan dan kızının cesedini almak için Bodrum'a gelen baba ise kızını morg tarafından çıkartılan 3500 dolara ödeyemediği için alamadı. Kızıyla birlikte aynı Olayda yaralanan kadının elinde kalan Baba 10 gün önce hayatını kaybeden kızın umuttan alıp memleketine götürmek istediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını belirterek sadece kızını istediğini söyledi.

 

gürcistan batum son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama