TSK’dan Son Dakika Açıklaması! Afrin’de 8 Asker Şehit Oldu, 13 Asker Yaralandı

Türk Silahlı Kuvvetleri bugün Afrin kırsalında terör örgütleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma hakkında bir son dakika açıklaması yaptı ve bölgede çıkan çatışmada 8 kahraman askerin şehit olduğunu ve 13 askerin de yaralandığını belirtti. İşte detaylar…

  TSK’dan Son Dakika Açıklaması! Afrin’de 8 Asker Şehit Oldu, 13 Asker Yaralandı
  TSK’dan Son Dakika Açıklaması! Afrin’de 8 Asker Şehit Oldu, 13 Asker Yaralandı Hasan Vural Topbaş

Türk Silahlı Kuvvetleri bugün Afrin kırsalında terör örgütleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma hakkında bir son dakika açıklaması yaptı ve bölgede çıkan çatışmada 8 kahraman askerin şehit olduğunu ve 13 askerin de yaralandığını belirtti. İşte detaylar…

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de bulunan ve sınırımıza konuşlanan terör örgütü PYD/YPD/DEAŞ unsurlarını bölgeden temizlemek ve bölgeye huzur ile güven getirmek için Özgür Suriye Ordusu ile birlikte ortak olarak başlattığı Zeytin Dalı operasyonuna kararlı bir şekilde devam ediyor ve operasyonda her geçen gün biraz daha Afrin’in şehir merkezin yaklaşılıyor. Bölgede ise zaman zaman sıcak temas sağlanıyor ve çatışmalar yaşanıyor.

8 ASKER ŞEHİT OLDU

Bölgede devam eden operasyonlarda ise kırsal bölgede terör örgütleri ile sıcak temas sağlandı ve çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ise ilk bilgilere göre şehit ve yaralı askerlerin olduğu belirtilmişti. TSK ise bu çatışmayla ilgili olarak bir açıklama yaptı ve açıklamada 8 kahraman askerin şehit olduğu ve 13 askerin de yaralandığı belirtildi. Açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin'de icra edilen operasyonlar esnasında sekiz kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, on üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz." denildi. 

Bölgede çıkan çatışma sonrasında ise takviye birlikler de çatışma bölgesine gönderildi ve ayrıca da fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlar ile teröristlerin geçiş güzergahının da ateş altına alındığı öğrenildi.

 

son dakika haberleri son dakika haberler Afrin TSK tsk açıklama zeytin dalı operasyonu şehit
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama