Tren Kazasıyla İlgili Flaş Gelişme! TCDD Personeli 3 Kişi Gözaltında...

Ankara'da yaşanan tren faciası ile ilgili kusuru bulunduğu iddia edilen TCDD personeli 3 kişi gözaltına alındı. Ankara'da yüksek hızlı tren ile Kılavuz lokomotifin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 vatandaş hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 9 kişinin cenazesi adli tıp Kurumu'na getirildi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri yavaş yavaş belirlenmeye başlanırken yolcuların yakınları kurum önünde gözyaşlarına boğuldu.

Tren Kazasıyla İlgili Flaş Gelişme! TCDD Personeli 3 Kişi Gözaltında...
Tren Kazasıyla İlgili Flaş Gelişme! TCDD Personeli 3 Kişi Gözaltında... melek eren

Ankara'da yaşanan tren kazası ile ilgili son açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin koca yaptığı açıklamada, "9 vatandaşımızı kaybettik, 34 yaralımızın tedavisi hastanelerde devam ediyor, 2'sinin durumu ağır."  ifadelerini kullandı. Ayrıca Sağlık Bakanı açıklamasında kazanın meydana geldiği yerde herhangi bir yaralının kalmadığını söyledi.

3'Ü MAKİNİST, 9 KİŞİ ÖLDÜ

Olay yerine kazanın ardından çok sayıda itfaiye polis ve Sağlık ekibi ile AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada gelen ilk bilgilere göre 3 makinist 6’sı yolcu oldu toplam 9 kişi hayatını kaybetti. Kaza enkazında kalan yaralıları kurtarmak için ekipler canla başla çalıştı. Yaralılar yoğun çalışmalar sonucunda enkazdan çıkarılarak Kazan yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Onkoloji Hastanesi, Gazi Hastanesi, Ankara Mustafa Kemal Devlet Hastanesi, Numune Hastanesi, Hacettepe Hastanesi ve Yenimahalle Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye altına alındı. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri de çeşitli hastanelerin morguna götürüldü ten sonra en fazla ve vagonların içerisinde kalın olup olmadığı için arama yapıldı. Enkazda ve vagonlarda yapılan detaylı aramalarda ceset arama köpekleri de yardımcı oldu.

 

ankara tren kazası yüksek hızlı tren kazası son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama