Torbacı Çiftin Evini Basan Polis 9 Yaşındaki Çocuğu Bu İşe Alet Ediyorsun Diye İsyan Etti

İstanbul Esenler'de polis ekipleri torbacı olduğu belirlenen bir çiftin evine operasyon düzenledi. Operasyonda koçbaşı ile Evin kapısını kırarak içeriye giren narkotimler evde çok miktarda toz esrar ile extacy hap ele geçirdi. Polis ekipleri operasyon düzenlerken Evde bulunan 9 yaşındaki çocuk Pencereden uyuşturucuları aşağıya attı. Camdan atılan uyuşturucuları polisler Pamuklu Çubuk ile toplarken gözaltına alınan çift tutuklandı.

Torbacı Çiftin Evini Basan Polis 9 Yaşındaki Çocuğu Bu İşe Alet Ediyorsun Diye İsyan Etti
Torbacı Çiftin Evini Basan Polis 9 Yaşındaki Çocuğu Bu İşe Alet Ediyorsun Diye İsyan Etti melek eren

İstanbul narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak suçları ve narkotik Büro Amirliği ekipleri Esenler'de bir çiftin torbacı diye tabir edilen Sokak satıcılığı yaparak uyuşturucu madde sattığına dair ihbar aldı. Narkotimler ihbarı değerlendirerek teknik ve fiziki takibin ardından hazırlıklarını tamamladı ve operasyon için Düğmeye bastı. Polis ekipleri geçtiğimiz hafta çarşamba günü Menderes Mahallesi 315 Sokak ta bulunan daireye baskın yaptı. Içeride kurban torbacının eşini yakalayan polis didik didik her yeri aradı. Evde yapılan aramalarda kumaşların içerisinde çok miktarda toz esrar, hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden kazanılan 10 bin lira para ele geçirildi.

9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA PENCEREDEN UYUŞTURUCU ATTIRDI

Diğer yandan polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sırasında torbacı kadın polislerin sesini duyunca 9 yaşındaki çocuğuna uyuşturucu maddeleri pencereden aşağı attırdı. Bunun üzerine ekipler yerde toz haline gelen Ekstazi hapları Pamuklu çubukla yardımı ile topladı ve delil kutusuna koydum. Polis dışarıdaki maddeleri ele geçirdikten sonra kadına  “9 yaşındaki çocuğu bu işe alet ediyorsun” diyerek tepki gösterdi. Evin içerisinde yapılan detaylı arama sonucunda torbacı çiftin uyuşturucu madde sattığı şahısların ve aldığı paraları yazılı bir defterinde bulunduğu öğrenildi.

TORBACI ÇİFT TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Operasyon kapsamında yapılan aramalardan sonra evde yakalanan torbacı Münevver D. gözaltına alındı. Firari durumda olan torbacının eşi Salih D. ise  avukatı ile birlikte savcılığa giderek teslim oldu. İşlemleri tamamlanan torbacı çift daha sonra sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

istanbul esenler torbacı çift son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama