Teslim Olan Terörist Kandil'deki Çarpık İlişkileri Anlattı: Tek Dertleri Uçkurları

Terör örgütü PKK’dan kaçarak 12 Eylül tarihinde güvenlik güçlerine teslim olan bir terörist ifadesinde terör örgütü PKK içerisindeki çarpık ilişkileri anlattı.

Teslim Olan Terörist Kandil'deki Çarpık İlişkileri Anlattı: Tek Dertleri Uçkurları
Teslim Olan Terörist Kandil'deki Çarpık İlişkileri Anlattı: Tek Dertleri Uçkurları melek eren

Terör örgütü PKK dan kaçarak güvenlik güçlerine 12 Eylül tarihinde teslim olan T.G. isimli terörist, ifadesinde elebaşı Murat Karayılan'ın çarpık ilişkiler içerisinde olduğunu ve bir kadın terörist yüzünden kendi koruması ile kavga ettiğini söyledi. İfadesinde korumanın kavga sonucunda Ç.E. isimli kadın teröristle Avrupa’ya kaçtığını, karının nedenini örgüt içerisinde giderek yaygınlaşan ilim pazardan çekilmeleri olabileceğini söyledi. Ayrıca terörist ifadesinde son olarak Munzur bölgesinde S.G. isimli bir erkek teröristin benzer bir nedenle infaz edildiğini anlattı.

“TEK DERTLERİ UÇKURLARI”

Yine terör örgütü içerisinde Etkin durumda olan Z.S. isimli diğer bir kadın teröristin kendisinden düşük pozisyonda bir erkek teröriste ilişki yaşadığını ve bu nedenle daha düşük bir mevkiye getirildiğini söyleyen T.G. isimli terörist,  üst seviyelerde bulunan terör örgütü elebaşlarının dertlerinin o çukurları olduğunu ve diğer teröristlerin izle mağaralarda Köle gibi çalışmaya ve çatışmalarda ölüme gönderildiğini söyledi.

teslim olan terörist son dakika PKK açıklama ifade
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama