Teslim Olan Kadın Teröristin Anlattıkları Kan Dondurdu

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristin ifadesinde örgütün kirli yüzü bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Teslim Olan Kadın Teröristin Anlattıkları Kan Dondurdu
Teslim Olan Kadın Teröristin Anlattıkları Kan Dondurdu melek eren

Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre 'Karker' kod adlı terörist Terör örgütü ilan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olarak İtirafçı olan terörist örgütün Sözde yöneticilerinden Celal kod adlı elebaşının ilişki yaşayan iki teröristin boğularak öldürülmesi emrini verdiğini buna karşılık Sözde elebaşlarının diğer teröristlerle çarpık ilişkiler yaşadığını söyledi. Ayrıca terörist verdiği ifadede Sözde elebaşlarının sorumlusu oldukları grubunu ihtiyaçları ile ilgilenmediklerini grup içinde başıbozukluğunu hat safhada olduğunu aç kaldıklarında çıkan çatışmalarda örgütün bu sebeple çok kayıplar verdiğini anlattı.

ÇOCUKLARI BİLE BİLE ÖLÜME GÖNDERMİŞLER

Terörist ifadesinin devamında Can korkusu yaşadıklarını ve çatışmalarda saklandıkları yerden çıkamadıklarını buna karşılık çocuk yaştaki örgüt mensuplarının ön saflarda ölüme sürüklendiklerini bizzat şahit olduğunu söyledi. Bu yaşadıklarına daha fazla dayanamadığını söyleyen terörist teslim olmaya karar verdiğini anlattı.

 

pkk terörist itirafçı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama