Terör Örgütünün Tükendiğini Gösteren O Fotoğraf! Sadece 2'si Kaldı

Terör örgütü PKK'nın Sözde Dersim grubunda yer alan 73 terörist 4 yıl önce haber de gördüğünüz bu fotoğrafı çektirdi. Güvenlik güçlerinin 4 yıl içerisinde düzenlediği başarılı operasyonlar da bu Teröristlerden 66'sı öldürüldü. Fotoğraftaki Teröristlerden 5’i güvenlik güçlerine teslim olurken sadece ikisi kaldı.

Terör Örgütünün Tükendiğini Gösteren O Fotoğraf! Sadece 2'si Kaldı
Terör Örgütünün Tükendiğini Gösteren O Fotoğraf! Sadece 2'si Kaldı melek eren

Türkiye’de 2014 yılında hükümet silahların bırakılması için çözüm sürecinin başlatılmasına karar verirken yurt içerisinde bulunan PKK'lı teröristler kandil'deki örgüt kamplarına geçti. Sivas Tunceli ve Karadeniz kırsalından çekilen Ve sözde Dersim grubu olarak bilinen 17'si İran Irak Suriye uyruklu 73 terörist kandil'deki kampı Show'a dönüştürdükleri bir açıklama yaparak bu toplu fotoğrafı çektirdi. Terör örgütü PKK Sözde Yürütme Konseyi üyesi olan kandil Dede Selahattin Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder ile görüşen kodlu Hülya Eroğlu terör örgütü adına metni okudu. Polisin yanında eski Sözde Dersim saha sorumlusu Baver kod adlı Süleyman Şahin ve Sözde eski Botan sahası kadınlar sorumlusu Gülistan kod adlı terörist bulunuyordu.

DÖRT YILDA 66'SI ÖLDÜ

Fakat zaman içerisinde örgüt bomba ve silah eğitiminden geçirdiği teröristlerin 30'unu yeniden Tunceli kırsalında bir kısmını yedişerli gruplar halinde Karadeniz Erzurum Bingöl kırsalına Kalanları da bırakın Sincar bölgesi ve Suriye'ye YPG saflarına gönderdi. Aradan geçen 4 yıllık süreçte ise istihbarat birimlerinin teslim olan teröristlerin Tesisleri ölü ele geçirilen teröristlerin kimlik bilgileri DNA eşleşmesi yüz tarama sistemi Ve alınan istihbarat larda yürüttükleri teknik çalışmalar sonucu bu fotoğraf karesindeki teröristlerin 66'sının farklı bölgelerde gerçekleştirilen operasyonlar sırasında öldürüldükleri 2'si kadın 5 terörist ile teslim oldukları tespit edildi. İçişleri Bakanlığı tarafından 4 milyon lira para ödüllü kırmızı kategoride aranan Eroğlu geçen yıl Şırnak bestler Dereler bölgesinde yanındaki 15 terörist ile birlikte öldürülmüştü. Hülya Eroğlu nun yanında Şahin ile Gülistan kod adlı teröristin ise hayatta olduğu belirlendi.

son dakika haber PKK terör son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama