Terör Örgütü PKK'nın Suç Defteri Ortaya Çıktı

Terör örgütü PKK tarafından Afrinde hazırlanan Sözde maliye kayıtlarına ulaşıldı. 5 yıl süren PKK'nın Afrin işgaline dair önemli bilgilerin yer aldığı kayıt defterinde örgütün yıllık 600 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği belirlendi. PKK, yine bu defterde bulunan kayıtlara göre Türk Silahlı kuvvetlerine karşı inşaa ettirdiği tünellere 4 milyon dolar Ödemiş.

 Terör Örgütü PKK'nın Suç Defteri Ortaya Çıktı
 Terör Örgütü PKK'nın Suç Defteri Ortaya Çıktı melek eren

Terör örgütü PKK tarafından Afrinde hazırlanan Sözde maliye kayıtlarına ulaşıldı.  5 yıl süren PKK'nın Afrin işgaline dair önemli bilgilerin yer aldığı kayıt defterinde örgütün yıllık 600 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği belirlendi.  PKK, yine bu defterde bulunan kayıtlara göre Türk Silahlı kuvvetlerine karşı inşaa ettirdiği tünellere 4 milyon dolar Ödemiş.

Afrin’de Sözde maliye kayıtları oluşturan terör örgütü PKK'nın bunu defterine ulaşıldı.  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de ele geçirilen sözleri maliye defterinde vergi altında sivillerden alınan harçlar ve kan ile yapılan yardımlar, Terör tünelleri için ayrılan ödenekler,  Suriye devlet başkanı Esad rejimine verilen bedeller,  uyuşturucu ve insan kaçakçılığından elde edilen rakamlar açıkça belirtilmiş durumda.

600 MİLYON DOLAR GELİR
Afrin'i 5 yıldır işgal altında tutan PKK'nın bu işgale dair önemli bilgileri de bu kayıt defterinde yer alıyor. Kayıt defterinde bulunan bilgilere göre terör örgütünün yıllık geliri 600 milyon dolardan fazla.  Terör örgütünün bu gelirin büyük bir kısmını ise terör eğitim kapları ile Haseke PKK Suriye üst yönetimi ve Kandil’e gönderdiği ortaya çıktı. Afrin'den Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO ortak Operasyonu ile çıkarılan PKK'nın maliye kayıtlarında sınırı hakkında inşa edilen ve toplam uzunluğu 150 kilometre yaşanan terör Tünelleri için Özel bütçe ayrıldığı da belirtilmiş.

TÜNELLER İÇİN 4 MİLYON
Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri ile omuz omuza savaşan ÖSO komutanlarından Albay Ebu Abdo,  PKK'nın Afrin de inşa edilen tünel ler için 4 yıl boyunca faaliyet yürüttüğünü söyledi. Oso komutanı açıklamasının devamında,  ele geçirilen teröristler ismini sorgularında ve ortaya çıkan defter kayıtlarında sınır boyu hazırlanan tüneller ve eğitim kampları için harcanan miktarın 4 milyon doları geçtiği bilgisine ulaştıklarını dile getirdi.

ELEBAŞILARA ÖZEL ÖDENEK
Ele geçirilen maliye kayıtlarda,  Sipan Hamo, Mahmut Berhudan, Hogar ve Çekdar Mamo isimli örgüt elebaşılarına Özel bütçe tahsis edildiği görülüyor. Operasyon sırasında afrin'de yakalanan PKK militanları Sözde bölge komutanları ve üst düzey yönetimin evde araç ve kaçakçılık, uyuşturucu paralarını önemli bir bölümünü örgütten kaçırdığı ve hizmetlerine geçirdiğini söylüyor.

 

afrin PKK defter kayıt sözde maliye defteri son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama