Temizliğe Gittiği Evi Soyan Hizmetçi Kadın Yakayı Ele Verdi

İstanbul Zeytinburnu'nda Kırgızistan uyruklu Hizmetçi kadın temizlik yapmak için gittiği evi soydu. Evde bulunan 16 bin lira 2000 dolar çanta ve saatleri çalan kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.

Temizliğe Gittiği Evi Soyan Hizmetçi Kadın Yakayı Ele Verdi
Temizliğe Gittiği Evi Soyan Hizmetçi Kadın Yakayı Ele Verdi melek eren

İstanbul Zeytinburnu’nda E.T. adlı bir kadın Evinin soyulduğunu iddiası ile polise şikayette bulundu. Kadın verdiği ifadede evinde bulunan kasadan 16 bin lira 2000 dolar çanta ve saatlerin çalındığını belirterek 15 gün önce evine Kırgızistan uyruklu Muborakkhon İ. (33) isimli bir kadını hizmetçi olarak işe aldığını ve bu olaydan sonra kadına ulaşamadığını dile getirdi.

HİZMETÇİ YAKAYI ELE VERDİ

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şikayet üzerine konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda şüpheli çalışma izni olduğu ve 3 yıldır Türkiye'de yaşadığı belirlendi. Ekipler şüpheli kadının izini Üsküdar'da bularak operasyon için Düğmeye bastı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli kadının yapılan üst aramasında E.T.’nin evinden çalınan saat, çanta ve para bulundu. Ayrıca şüpheli kadının çaldığı paralarının büyük çoğunluğunu harcadığı tespit edildi. Emniyette ifadesi alınan kadının E.T.'yi evde gizlice takip ederek kasanın şifresini öğrendiği anlaşıldı.

 

istanbul zeytinburnu hizmetçi kadın son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama