TEM'de Kaza, Ölü ve Yaralılar Var

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir TIR, TEM otoyolunda kontrolden çıkarak Demir bariyerleri parçaladı ve yolun karşı istikametinden gelen otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı.

TEM'de Kaza, Ölü ve Yaralılar Var
TEM'de Kaza, Ölü ve Yaralılar Var melek eren

Kocaeli TEM otoyolu Kartepe mevkiinde meydana gelen kazada alınan bilgiye göre Selat Ş. idaresindeki 34 UJ 1827 plakalı TIR,  Ankara istikametinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolsüz bir şekilde bir süre ilerleyen tır daha sonra Demir bariyerleri parçalayarak yolun karşı şeridinden gelen 54 yaşındaki Hüsnü Kadeş yönetiminde bulunan 07 MCP 34 plakalı otomobille çarpıştı. Feci kazada otomobil içerisinde sıkışan sürücü Hüsnü kardeş hayatını kaybederken Tugay K. ağır yaralandı. 

TEM Otoyolu trafiğe kapatıldı

Kaza nedeniyle TEM otoyolu bir süre trafiğe kapatıldı. Ekipler tarafından yaklaşık yarım saat süren olay yeri incelemesinin ardından yol tek şeritten trafiğe açıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılması ile TEM otoyolunda trafik normale döndü. Kaza ile ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

TEM otoyolu kaza son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama