Tandırlıkta Ekmek Yapmak İsteyen Kadınlar 3 Evi Küle Döndürdü

Yozgat’ta yufka ekmek yapan kadınlar tandırlığı söndürmeden eve gidince olanlar oldu. Alev alan tandırlıktan sıçrayan ateşler ile 3 ev yanarak küle döndü. İşte detaylar…

Tandırlıkta Ekmek Yapmak İsteyen Kadınlar 3 Evi Küle Döndürdü
Tandırlıkta Ekmek Yapmak İsteyen Kadınlar 3 Evi Küle Döndürdü Hasan Vural Topbaş

Yozgat’ta yufka ekmek yapan kadınlar tandırlığı söndürmeden eve gidince olanlar oldu.  Alev alan tandırlıktan sıçrayan ateşler ile 3 ev yanarak küle döndü. İşte detaylar…

Yozgat’ta inanılması güç bir olay yaşandı! Yozgat’ın Topçu Köyü’nde Ahmet Kızılay’ın tandırlığında komşularıyla toplanıp yufka ekmek yapan kadınlar daha sonra ise işlerini bitirip bölgeden ayrıldılar. Ancak kadınlar giderken tandırlığı söndürmediler. Onlar gittikten sonra ise yeniden alev alan tandırlık, uzun bir süre yanınca alevler etraftaki evlere çıktı ve yangın çıktı. 

3 EV YANARAK KÜLE DÖNDÜ

Çıkan yangında ise 3 ev alev aldı. Yangını gören köylüler durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler ve kendi çabaları ile de yangını söndürmek için müdahalede bulundular. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri ise hemen yangına müdahalede bulundu ve kısa sürede yangın kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından ise 3 ev kullanılamaz hale gelirken, yangında ise can kaybı olmadı. 

Köy muhtarı olan İrfan Varol ise yangınla ilgili açıklamalarda bulundu ve “Kadınlar tandırı iyi söndüremeyince yangın büyüyerek 3 eve sıçradı ve evler kullanılamaz hale geldi” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili olarak da soruşturma başlatıldı. 

 

Yozgat Yozgat haberleri tandır tandırlık Topçu Köyü haberler haber gazete haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama