Taksim'de Güpegündüz Yaşanan Dehşet Güvenlik Kameralarına Saniye Saniye Yansıdı

İstanbul Taksim'de henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi evsiz bir adamı güpegündüz sokak ortasında darp ederek çantasında bulunan paraları gasp etti. Gaspçı evsiz adamı tamamen soyup kafasını yere çarparken o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Taksim'de Güpegündüz Yaşanan Dehşet Güvenlik Kameralarına Saniye Saniye Yansıdı
Taksim'de Güpegündüz Yaşanan Dehşet Güvenlik Kameralarına Saniye Saniye Yansıdı melek eren

İstanbul Taksim'de henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi evsiz bir adamı güpegündüz sokak ortasında darp ederek çantasında bulunan paraları gasp etti.  Gaspçı evsiz adamı tamamen soyup kafasını yere çarparken o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

İstanbul Beyoğlu Taksim de sokakta yaşayan evsiz vatandaş güpegündüz sokak ortasında hem dert hem de gasp edildi. 

ARKASINDAN TAKİP ETTİ
Akıllara durgunluk veren olay Taksim Meydanı'nda yaşandı. Geçtiğimiz günlerde kimliği belirlenemeyen bir kişi sokakta yaşadığı öğrenilen evsiz bir adamla önce Taksim Anıtı önünde bir süre konuştu Daha sonra da Taksim Meydanı'nda bulunan metroya girişe kadar takip etti.  Merdivenlerden inen evsiz adamın arkasından yaklaşan kimliği belirsiz kişi burada adamın çantasında bulunan parayı gasp etmek istedi. Zaman karşı koymaya çalışırken yere düşünce Gazipaşa adamı hırpalayarak çantayı tamamen almak için yerde yatan adamın kafasına birkaç defa yere çarptı.  Bu sırada adamın çantasında bulunan bozuk ve kağıt paralar yere saçıldı.  Gaspçı, dökülen paraları topladıktan sonra hızlı olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan dehşet anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Taksim gasp son dakika evsiz adam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama