Tadilat Yapılan Evdeki Çocuğa Taciz İddiasına 15 Yıl Hapis İstemi

Muş'ta 12 yaşındaki kız çocuğunun tadilat yapılan evde taciz ettiği öne sürülen S.K. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Tadilat Yapılan Evdeki Çocuğa Taciz İddiasına 15 Yıl Hapis İstemi
Tadilat Yapılan Evdeki Çocuğa Taciz İddiasına 15 Yıl Hapis İstemi melek eren

 Muş'ta evlerinin bahçe duvarını yenilendiği ailenin 12 yaşındaki kız çocuğu Ö.N.K.’yı taciz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 51 yaşındaki inşaat ustası S.K.  hakkında çocuğa cinsel istismar suçundan 8 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Taciz olayında kendilerine gelen ihbarla haberdar olduklarını söyleyen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan, Talep edilmesi durumunda gerek çocuğa gerekse aileye psikolojik ve hukuki destek vereceklerini dile getirdi.

Muş merkezde yaklaşık bir ay önce meydana gelen olayda 12 yaşındaki Ö.N.K.,  abası ve Halası ile birlikte yaz tatili geçirmek için İstanbul'dan memleketleri Muş'a geldi. Baba L.C.K. burada kendisine ve kardeşlerini ait apartmanın bahçe duvarı yenilemek için inşaat ustası S.K. ile anlaştı. İddiaya göre apartmanda çalışmaya başlayan S.K., işiyle meşgul olduğu sırada Ö.N.K.'nin bulunduğu odaya girip, perdeleri kapattı. Çocuğun babasını da parkların Başka bir yerinde olduğu sırada küçük kızı elle taciz etti.

HALASINA 'NE OLUR GİDELİM BURADAN' DEMİŞ

Küçük kızın halasına Hala ne olur gidelim buradan, burada durmak istemiyorum"  demesi ile taciz olayı ortaya çıkarken baba ve halanın suç duyurusu üzerine gözaltına alınan S.K. sevk edildiği mahkemede tutuklandı.  Muş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame Muş 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Hazırlanan iddianamede tutuklu sanık hakkında çocuğu cinsel istismar suçundan 8 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istenirken davrandı ilk duruşması Perşembe günü görülecek.

UCİM DAVAYI TAKİP EDECEK

Taciz olayından kendilerine gelen ihbarla haberdar olduklarını söyleyen Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı Saadet Özkan, ailenin talep etmesi durumunda kendileri daha türlü desteği göstereceğini dile getirdi.

 

taciz muş cinsel istismar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama