Tacizcinin Savunması Şok Etti! Dili Koptuktan Sonra Da...

İstanbul Esenyurt'ta bir alt geçitte kadına tacizde bulunduğu iddia eden Sanık M.O. "cinsel davranışlarla vücut dokunulmazlığının ihlal edilmesi" Suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tacizcinin Savunması Şok Etti! Dili Koptuktan Sonra Da...
Tacizcinin Savunması Şok Etti! Dili Koptuktan Sonra Da... melek eren

Bakırköy 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık ile Müşteki katılmazken taraflar ile aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları katıldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı duruşmada söz alarak savcılığın hesap hakkındaki mütalaasında katılmadıklarını söyledi. Duruşmada söz alan sanık avukatı dan Mekke'nin kanser hastası olduğu için duruşmaya katılmadığını belirterek mağdur ve müvekkilinin kız arkadaşının resmi karşılaştırıldığında birbirine benzediğinin görüleceğini söyledi. Olay sırasında Sanığın dili koptuktan sonra da saldırıya devam edildiğini söylendiğini Ancak bu durumun hayatın olağan akışına aykırı olduğunu anlatan Avukat müvekkilinin beraatini talep etti.

4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI ALDI

Mahkeme heyeti sanık hakkında "cinsel davranışlarla vücut dokunulmazlığının ihlal edilmesi" suçundan 5 yıl hapis cezasına karar verirken Sanığın duruşmalardaki iyi hali dikkate alınarak ceza 4 yıl 2 aya indirildi.

 

istanbul esenyurt cinsel saldırı taciz son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama