Süleyman Soylu, PKK Tarafından Katledilen Anne ve Bebeği İçin Konuşurken Gözyaşlarına Boğuldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK tarafından katledilen anne ve bebeği için konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gözyaşlarını tutamadı. Süleyman Soylu açıklamasında "PKK dün de bebek katiliydi, bugün de bebek katili" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu, PKK Tarafından Katledilen Anne ve Bebeği İçin Konuşurken Gözyaşlarına Boğuldu
Süleyman Soylu, PKK Tarafından Katledilen Anne ve Bebeği İçin Konuşurken Gözyaşlarına Boğuldu melek eren

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK tarafından katledilen anne ve bebeği için konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gözyaşlarını tutamadı.  Süleyman Soylu açıklamasında "PKK dün de bebek katiliydi, bugün de bebek katili"  ifadelerini kullandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde katledilen anne ve bebeğini Türkiye ağlıyor. Yürek yakan olay ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da açıklama yaptı. Süleyman Soylu açıklaması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

"DÜN DE BEBEK KATİLİYDİ, BUGÜN DE BEBEK KATİLİ"
Soylu açıklamasında, "PKK ile kola kola girenler bu katliama ortaktır"  derken, "Avrupa'da bu eli kanlı örgüte destek verenler, oturma izni verenler, akıl verenler, taktik verenler, eğitim verenlerin bizim operasyonlarımıza laf söyleme hakkı yoktur. PKK dün de bebek katiliydi, bugün de bebek katili" ifadesini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPMAK İÇİN ÜSSE GİTMİŞLER
Diğer yandan olayın ardından ortaya çıkan kahreden Detay ise herkesin yüreğini burktu. Astsubay eşi Nurcan Karakaya'nın bebeğe Bedirhan ile birlikte üst bölgesine eşine doğum günü sürprizi yapmak için gittiği öğrenildi. Hem eşinin hem de bölgede çalışan diğer güvenlik güçlerini unutmayan Nurcan Karakaya,  giderken herkes için yanında yemek ve tatlı götürdü. Bir süre burada zaman geçiren ve eşinin doğum gününü kutlayan Karakaya geri döndüğü sırada aracının nokta hedefle patlaması yetkililer tarafından araştırılmaya başlandı.

hakkari yüksekova süleyman soylu PKK hain tuzak terör saldırısı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama