Sosyal Medyada Dolaşıyor! Taşıyıcı Anneden Sonra Evli Kadınları Para Karşılığında Hamile Bırakan Babalar Çıktı!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok güzelliğe kavuşuyoruz ama beraberinde bazısı çirkin şeyler de ortaya çıkmıyor değil. Son dönemlerde internet üzerinden taşıyıcı anne pazarlığı yapılırken şimdi de sosyal medya üzerinden ilan veren baba adayları türedi. Evli kadınları hamile bırakıp üstüne bir de renkli gözlü bebek görüntüsü veren baba adayları sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Sosyal Medyada Dolaşıyor! Taşıyıcı Anneden Sonra Evli Kadınları Para Karşılığında Hamile Bırakan Babalar Çıktı!
Sosyal Medyada Dolaşıyor! Taşıyıcı Anneden Sonra Evli Kadınları Para Karşılığında Hamile Bırakan Babalar Çıktı! melek eren

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok güzelliğe kavuşuyoruz ama beraberinde bazısı çirkin şeyler de ortaya çıkmıyor değil.  Son dönemlerde internet üzerinden taşıyıcı anne pazarlığı yapılırken şimdi de sosyal medya üzerinden ilan veren baba adayları türedi. Evli kadınları hamile bırakıp üstüne bir de renkli gözlü bebek görüntüsü veren baba adayları sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Son günlerde sosyal medyada bazı gruplar dikkat çekmeye başladı.  Bu gruplar ise tamamen hamile kalamayan Ama anne olmak isteyen Kadınlara yönelik gruplar. Eşinden dolayı hamile kalamayan Kadınlara yönelik açılan gruplarda mankenleri andıran fiziğiyle dikkat çeken kişiler kadınlara sevimli bebek fotoğrafları gönderip adeta yakışıklı ve renkli gözlü bebek garantisi veriyor.  Platformlarda oluşturan ilanlardan bir tanesinde "Mersin ve çevresinden gizlilik çerçevesinde hamile kalmak isteyen bayanlar, mesajlarınızı bekliyorum. Daha önce 4 kadını çocuk sahibi yaptım. Gözleri renkli oluyor çocukların. Benim de gözlerim renkli"  annesi ise dikkatlerden kaçmadı.

EŞİNDEN DOLAYI HAMİLE KALAMAYAN BAYANLAR...
Başka bir paylaşımın sahibi olan O.G. ise Masmavi gözlü çocuğu olmasını isteyen gelsin bana" ifadeleri kullanıldı. B. S. adlı bir başka hesaptan da, "Eşinden dolayı hamile kalamayan bayanlar lütfen yazın. Bebek sahibi olmak isteyen çiftler, çocuğu olmayan bayanlar lütfen yazın. Şişli'de bayan kuaförüyüm" paylaşımını yaparak, ‘anne' olma hayalini kuran kadınların kendisiyle iletişim kurmasını istiyor. Sanal babalar internetten bulduğu ve kendisiyle hiçbir alakası olmayan sevimli bebek fotoğraflarını da "Benim en tatlı oğlum" diye paylaşıp, kadınları ağına düşürmeye çalışıyor. Yüzlerce kişi bu paylaşımı takip edip, beğeni gönderiyor.

AJANS KURUP SPERM SATIYORLAR
'Taşıyıcı Anne ve Yumurta Donörü Ajansı' adı altında bir başka platform daha açıldı. F. Y. E. adlı bir kadın kurulan sözde ajansın sahibi olarak, taşıyıcı anne konusunun Türkiye’de yasal olmadığını belirterek, Amerika'da taşıyıcı anne bulmak isteyen kişi ve ailelere yardımcı olduğunu ve "Sperm donasyonu yapmak isteyen erkekler, lütfen bu grubu seksüel gruplarla karıştırmayın" diyor. 

 

sosyal medya taşıyıcı anne bebek skandal
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama