Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Otel Sahibi Attığı Tweetle İnsanlık Dersi Verdi

Silivri'de bulunan bir Otel'in sahibi olan Ahmet istif, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına günde mi oldu. Bir kadın Müşteri tarafından çalışanların mesai saatleri dışında otelin havuzunda kullanılmasına yönelik eleştiri aldıklarını söyleyen İstif, sosyal medya hesabından bu eleştiriye verdiği yanıtla gündem oldu.

 Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Otel Sahibi Attığı Tweetle İnsanlık Dersi Verdi
 Sosyal Medya Bunu Konuşuyor! Otel Sahibi Attığı Tweetle İnsanlık Dersi Verdi melek eren

Silivri'de bulunan bir Otel'in sahibi olan Ahmet istif, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına günde mi oldu. Bir kadın Müşteri tarafından çalışanların mesai saatleri dışında otelin havuzunda kullanılmasına yönelik eleştiri aldıklarını söyleyen İstif,  sosyal medya hesabından bu eleştiriye verdiği yanıtla gündem oldu. 

İstanbul’un Silivri İlçesi'nde bulunan bir Otel'in sahibi olduğu öğrenilen Ahmet istif, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar büyük Yankı uyandırdı. Hem Turizm sektörü çalışanlarından hem de birçok çevreden beğeni toplayan istif, sosyal medya üzerinden kendi otelleri hakkında Personel havuza giriyor, iğrenç" şeklinde yorum yapan bir kadın müşteriye, "Hee hanımefendi giriyorlar. O çocuklar sabahtan akşama kadar sana hizmet ediyor. Sırf havuza değil, yorulanları otel odalarında dinlendiriyorum"  yanıtını verdi.

KISA SÜREDE BİNLERCE BEĞENİ VE PAYLAŞIM ALDI
İstif’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. İstif bu yorumunu ardından bir kez daha paylaşım yaparak, "Personel yemeği yerine açık büfeden yemek yiyorlar. Geceleri iş bitince bira içip oturduğunuz şezlonglarda keyif yapıyorlar. Çünkü onlar da insan"  şeklinde konuştu. Binlerce beğeni alan bu paylaşımlardan sosyal medya kullanıcıları da söz konusu otelin adını öğrenmek istedi. Fakat istif bu sorulara karşı, "Abiler, ablalar otelin ismini soruyorsunuz gizli de değil ama şimdi yazarsam reklam falan derler, keyfimi bozarlar hiç uğraşamam"   dedi ve otelin adını vermedi. 

'BAZEN 20 SAAT ÇALIŞIYORLAR'
Söz konusu Otelin sahibi Ahmet İstif’e Doğan Haber Ajansı ulaştı. Paylaşımı kesinlikle reklam amaçlı yapmadığını söyleyen istif, Selimpaşa'nın sadece 561 nüfusu bir Balıkçı Kasabası olduğunu belirterek, Burada bulunan Turizm ve Otelcilik Meslek lisesinden öğrencilerin ve Selim Paşanın gençleri ile aile ortamı içinde çalıştıklarını dile getirdi. İstif açıklamasının devamında, "Burada ailecek çalıştığımız için o çocukları da hiçbir şekilde sıkmıyoruz. Bizim personel yemeğimiz yok, bütün izinleri var. Bazen 20 saat çalıştıkları da oluyor ama havuza da denize de giriyorlar. Öyle bir kısıtlamamız yok. Zaten çok büyük bir işletme değiliz. 60 personeliz. Bu tabi zor bir meslek. İnsanların tatil yaptığı zamanlarda biz çalışıyoruz. Evet, yeri geliyor stajyerinden üst kadrolarına kadar 20 saat çalışıyoruz. Kışın biraz dinlenme şansımız oluyor. Tabi personeli çok sıkmamak lazım. Kıyafet konusunda da sıkmamak lazım. Çünkü onlar da insan, anlayışlı olmak lazım" dedi

 

silivri otel çalışanı ahmet istif kimdir otelle ilgili atılan tweet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama