Son Dakika! Ünlü Youtuber ve Kız Arkadaşı Yangında Öldü

Türkiye'nin ünlü Youtuber'ı Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, Özkan’ın Bağcılar’da kiraladığı Stüdyo dairede sabaha karşı çıkan yangında hayatını kaybetti. Yangının elektrik kontağından çıktığı düşünülürken yangın söndürüldükten sonra Emre Özkan ve kız arkadaşının cesetlerine ulaşıldığı belirtildi.

Son Dakika! Ünlü Youtuber ve Kız Arkadaşı Yangında Öldü
Son Dakika! Ünlü Youtuber ve Kız Arkadaşı Yangında Öldü melek eren

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olayda Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, Öz kadın kiraladığı stüdyoda sabaha karşı çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Bağcılar İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir stüdyoda bu sabah saat 06 sularında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü ardından içerideki kişinin cesedi bulundu. Otopsi için adli tıp Kurumu'na götürülen cesetleri kimlikleri belirlendi. Yangında ölen iki kişinin ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Zahide Cansu Kovancı olduğu belirlendi. Olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Diğer yandan çektiği eğlenceli Parodi videolarıyla sık sık gündeme gelen Emre Özkan, Arel Üniversite’nde Radvo, TV ve Sineme Bölümü öğrencisiydi.

Youtuber emre özkan emre özkan öldü emre özkan kimdir son dakika bağcılar yangın
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama