Son Dakika! Suudi Konsolos Görevden Alındı, Soruşturma Başlatılacak

Reuters Haber Ajansı tarafından geçilen son dakika bilgisine göre Suriye Konsolos görevden alındı Ve hakkında soruşturma başlatılacak.

Son Dakika! Suudi Konsolos Görevden Alındı, Soruşturma Başlatılacak
Son Dakika! Suudi Konsolos Görevden Alındı, Soruşturma Başlatılacak melek eren

Amerikan Washington Post gazetesinin Suudi yazarı Cemal Kaşıkçı 2 Ekim'de resmi evrak işlemleri için gittiği İstanbul'daki Suudi başkonsolosluğundan bir daha Çıkmamış ve öldürüldüğü yönünde haberler gündeme gelmişti. Türkiye'de ve dünyada geniş Yankı bulan bu haberlerin ardından Suudi konsolosun görevden alındığı iddia edildi.

GÖREVDEN ALINDI

Reuters Haber Ajansı tarafından geçilen son dakika bilgisine göre Suudi Arabistan İstanbul başkonsolosu Muhammed el-Uteybi görevden alındı. Görevden alınan başkonsolos hakkında görevi ihlal/kötüye kullanmadan soruşturma açıldı.

KAŞIKÇI’NIN AKIBETİ HALA BELLİ DEĞİL

Diğer yandan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ise hala akıbeti belli değil. Önceki gece Türk ve Suudi yetkililer tarafından başkonsolosluk binasında 9 saat sürer inceleme yapılmış Daha sonra da Başkonsolos'un konutunda da inceleme yapılacağı açıklanmıştı.  Bu açıklamadan Kısa bir süre sonra da Suudi başkonsolos ülkesine geri dönmüştü.

 

son dakika suudi konsolos görevden alma son dakika cemal kaşıkçı son haber son haberler cemal kaşıkçı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama