Son Dakika... Savcı Düğmeye Bastı! Askeri Doktorlara Operasyon

Terör örgütü Feto'nun kapatılan gata'daki mahrem yapılanmasına ilişkin İstanbul'da 24'ü Doktor olmak üzere 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Son Dakika... Savcı Düğmeye Bastı! Askeri Doktorlara Operasyon
Son Dakika... Savcı Düğmeye Bastı! Askeri Doktorlara Operasyon melek eren

Edinilen bilgiye göre örgüt mensubu doktorların aranan fetöcüleri ayarladıkları Bazı özel hastanelerde kayıtsız tedavi ettikleri hamile kadın örgütü üyelerinin doğum işlemlerini yaptıkları tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Terör ve örgütlü suçlar bürosu tarafından fetö'nün üst düzey mahrem imamından ele geçirilen yazışmalar doğrultusunda yeni isimlere ulaşıldı. Söz konusu bilgiler kapsamında 24'ü eski askeri Doktor olmak üzere 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul merkezli 5 ilde şüphelilerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Diğer yandan sabah gazetesinden Nazif Karaman ın haberine göre örgütün Türk Silahlı kuvvetlerindeki yapılanmasına ilişkin hassas bir çalışma yürüten MİT İstanbul Bölge Başkanlığı GATA yapılmasından sorumlu Olduğu öğrenilen üst düzey bir imam belirledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyon sonucunda yakalanan şüphelinin evinde yapılan aramada cep telefonunda 2048 oyunu Görünümlü bir program bulundu. Programın incelenmesi sonucu örgütün GATA yapılanmadan sorumlu kişilere ait arşive yazışmaları ile aktif bir liste ele geçirildi.

ÖRGÜT ÜYELERİNE KAYIT DIŞI TEDAVİ VE DOĞUM

Dokümanın 268 sayfa ve 317 ayrı nottan oluştuğu öğrenilirken GATA yapılanması içerisinde görev alan mahrem imamları ilişkin bilgiler ve arşiv kayıtlarında yer verildiği belirtildi. Örgüt mensubu doktorlarının araman fetöcüleri Bazı özel hastanelerde kayıtsız tedavi ettikleri ve hamile kadın örgütü üyelerinin doğum işlemlerini yaptıkları da tespit edildi.

son dakika FETÖ son dakika haberi operasyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama