Son Dakika! Samsun'da Gemi Battı, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Samsun açıklarında Panama Bayraklı geminin baktığına dair tehlike sinyali alınması üzerine çalışma başlatıldı. Batan gemiden 4 mürettebatın kurtarıldığı öğrenildi.

Son Dakika! Samsun'da Gemi Battı, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
Son Dakika! Samsun'da Gemi Battı, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor melek eren

Samsun açıklarında batan gemiye ilişkin Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada gemide toplam 13 mürettebatın bulunduğu belirtildi. Arama kurtarma çalışmalarının bir uçak 4 helikopter bir arama kurtarma gemisi bir römorkör 2 sahil güvenlik botu ile devam ettiği açıklandı. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı da Samsun açıklarında batan gemiye ilişkin yaptığı açıklamada;
"Karadeniz Samsun açıklarında (77 mil uzaklıkta), Panama bayraklı bir geminin battığına dair gemiden  tehlike sinyali alınması üzerine  Sahil Güvenlik Komutunlığı tarafından  başlatılan  arama kurtarma çalışmalarında kurtarılan mürettabat sayısı 4'e yükselmiştir. Arama kurtama faaliyetine; Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 2 bot, 2 helikopter, 1 uçak, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nca da 1 helikopter ile müdahale edilmektedir.
 Sağlık Bakanlığı’nın ambulans helikopteri de Sahil Güvenlik Samsun Hava Grup Komutanlığı’nda beklemektedir. Kurtarma çalışmaları devam etmekte olup, çalışmalar ile ilgili gelişmeler paylaşılacaktır. " ifadelerini kullandı.

 

son dakika haber samsun samsunda gemi battı son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama