Son Dakika! Sakarya’da Korkutan Patlama

Sakarya'nın Arifiye ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğalgaz hattında yaşandığı düşünülen yangın üzerine itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir; Sultanbeyli"Olayın doğal gaz Bozüyük-Adapazarı ana dağıtım hattında heyelana bağlı olduğunu tahmin ediyoruz. Daha önce de orada heyelan riski varmış, çalışma başlatılmış. Çok yakınında yerleşim yok. Şu anda can kaybı, yaralanma yok. Hem doğal gaz ekipleri hem de itfaiye ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldı." dedi.

Son Dakika! Sakarya’da Korkutan Patlama
Son Dakika! Sakarya’da Korkutan Patlama melek eren

Sakarya Mahallesi Handan cinayeti Sakarya daki yangının doğalgaz Anadolu hastanelerine bağlı olduğu tahmin edilen patlamadan dolayı meydana geldiğini söyledi. Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yapan Nayir, Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesinde patlamanın meydana geldiğini söyledi. Nayir açıklamasının devamında şu bilgileri verdi;
"Olayın doğal gaz Bözüyük-Adapazarı ana dağıtım hattında heyelana bağlı olduğunu tahmin ediyoruz. Daha önce de orada heyelan riski varmış, çalışma başlatılmış. Çok yakınında yerleşim yok. Şu anda can kaybı, yaralanma yok. Hem doğal gaz hem de itfaiye ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldı."

BOTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Konu hakkında BOTAŞ’tan yapılan açıklamada ise; "Doğal gaz ihtiyacı alternatif hatlardan sağlanmaktadır. Doğal gaz iletim sisteminin hiçbir bölfesinde kesinti söz konusu olmayacaktır" denildi.

son dakika sakarya doğalgaz patlama son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama