Son Dakika! Sağlık Bakanlığı 5 Bin İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı Son dakika açıklaması yaparak bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek üzere farklı statülerde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre toplamda 5 bin 298 kişilik kadroya En az ilkokul mezunu işçi memur ve personel alımı yapılacak.

Son Dakika! Sağlık Bakanlığı 5 Bin İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapacak
Son Dakika! Sağlık Bakanlığı 5 Bin İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapacak melek eren

Sağlık Bakanlığı Son dakika açıklaması yaparak bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek üzere farklı statülerde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.  Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre toplamda 5 bin 298 kişilik kadroya En az ilkokul mezunu işçi memur ve personel alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan personel ihtiyacı listesi Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlandı. Yayınlanan duyuruya göre Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek üzere farklı alanlarda personel alımı yapacak.  Sağlık Bakanlığı Merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sürekli olarak çalışacak En az ilkokul mezunu 5 bin 298 kişi alınacak. Söz konusu ilanda Sağlık Bakanlığı’na alınacak personellerin 3 bin 591 sürekli işçi,  432 engelli işçi ve 1276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5 bin 298 olduğu belirtildi. Duyuruda adayların başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebileceği belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için aranan şartlar ise Öncelikle 657 sayılı devlet memurları kanununun 48 inci maddesindeki Şartları yerine getirmek, 18 yaşını doldurmuş olmak, en az İlköğretim mezunu olmak, herhangi Bir Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yaşlılık ya da emeklilik aylığı almıyor olmak. Engelliler için açılan kadroya başvuracak adaylar için;  durumlarını ilgili mevzuata göre yetkili sağlık kuruluşundan alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelemeleri. 

BAŞVURULAR:
Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların 04 Eylül 2018 tarihi itibariyle en geç 13 Eylül 2018 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Ayrıca alımları için herhangi bir mülakat yapılmayacağı ve değerlendirmelerin kura çekimi sonucu olacağı öğrenildi.

 

 

sağlık bakanlığı personel alımı memur personel alımı ilkokul mezunu personel alımı son dakika sağlık bakanlığı personel alımı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama