Son Dakika! Meteoroloji'den Marmara İçin Kritik Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı yayınlayarak Marmara'nın Güney ve doğusunda, Akdeniz, İç Ege, İç Anadolu Doğu Karadeniz Doğu Anadolu'nun Güney ve batısında sonra ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Son Dakika! Meteoroloji'den Marmara İçin Kritik Uyarı
Son Dakika! Meteoroloji'den Marmara İçin Kritik Uyarı melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinde Yarın hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Bazı yörelerde ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere hava sıcaklıklarının ise Mevsim normallerinde seyretmesinin beklendiği belirtildi.

OLUMSUZLUKLARA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre Marmara'nın Güney'i ve doğusunda, Akdeniz, iç Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ile İstanbul Düzce, Bolu, Samsun, Ordu, Erzurum, Ağrı, Adıyaman, Kilis, Gaziantep ve çevrelerinde ve Diyarbakır'ın kuzeyinde Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde gök gürültüsü ve sağanak yağış bekleniyor. Bu akşam yağış var Antalya İl Merkezi ve Doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacak. Sağanak yağış var ile birlikte rüzgarın kuzey ve Kuzeydoğu Akdeniz kıyılarında batı ve güney batı güney doğu kesimlerinde Doğu ve Güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette ve Marmara'da ise yarar kuvvetli etmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji son dakika uyarı hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama