Son Dakika! Meteoroloji'den İstanbul İçin Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgilere göre yurdun Batı kesimlerinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. Ayrıca Marmara Bölgesi'nde Bilecik hariç, Orta Karadeniz Kıyı Ege Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri Manisa Kütahya Uşak ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Aynı zamanda batı ve orta Akdeniz'in Toroslar mevkiinde kar yağışı diğer yerlerde ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak.

Son Dakika! Meteoroloji'den İstanbul İçin Sağanak Uyarısı
Son Dakika! Meteoroloji'den İstanbul İçin Sağanak Uyarısı melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen son bilgilere göre hava sıcaklığı yurdun iç kesimlerinde Güney ve güneybatı yönlerden rüzgarla birlikte 2 ile 6 derece arasında artacak. Yurdun diğer bölgelerinde ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

MARMARA'DA SAĞANAK BEKLENİYOR

Marmara Bölgesi'nde sağanak yağış beklenirken yağışların Edirne Kırklareli ve Tekirdağ Batı kesimlerinde yerel olarak şiddetli olması bekleniyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü internet sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre hava çok bulutlu bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. 

LODOS ETKİLİ OLACAK

Diğer yandan İstanbul'da dün gece saatlerinden bu yana şiddetli fırtına etkili olmaya devam ederken Rüzgar Güney ve güneybatı yönlerden Lodos şeklinde esecek. Şiddetli yağış rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu meteroloji hava durumu son dakika hava durumu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama