Son Dakika! Meteoroloji'den Ankara ve Karadeniz İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir sağanak yağış uyarısı yaptı. Son dönemlerde Türkiye'de mevsim dışı olmasına rağmen görülen sağanak yağış var konusunda Uzmanlar iklim değişikliği ve olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları uyarıyor. Rize ve çevresinde meydana gelen sağanak yağış sırasında Geçtiğimiz günlerde ani sel ve taşkın oluşmuştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre orta ve Doğu Karadeniz'de şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Önümüzdeki 2 saat süresi boyunca ise Ankara'nın Nallıhan ilçesi çevrelerinde gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.

Son Dakika! Meteoroloji'den Ankara ve Karadeniz İçin Sağanak Yağış Uyarısı
Son Dakika! Meteoroloji'den Ankara ve Karadeniz İçin Sağanak Yağış Uyarısı melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir sağanak yağış uyarısı yaptı. Son dönemlerde Türkiye'de mevsim dışı olmasına rağmen görülen sağanak yağış var konusunda Uzmanlar iklim değişikliği ve olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları uyarıyor. Rize ve çevresinde meydana gelen sağanak yağış sırasında Geçtiğimiz günlerde ani sel ve taşkın oluşmuştu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre orta ve Doğu Karadeniz'de şiddetli sağanak yağış bekleniyor.  Önümüzdeki 2 saat süresi boyunca ise Ankara'nın Nallıhan ilçesi çevrelerinde gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü analiz ve tahmini merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde bu gece sağanak yağışlar başlayacak ve yarın sabah erken saatlerden itibaren çok daha fazla etkili olacak.  Samsun İl Merkezi ve batısı ile Trabzon'da kuvvetli olması beklenen sağanak yağışların Ordu, Giresun ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde de şiddetli olacağı belirtildi.

ANKARA’DA DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ankara'nın Nallıhan ilçesi çevrelerinde de ilerleyen iki saat süresince sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar sağanak yağış nedeniyle meydana gelebilecek olan ani sel,  su baskını, Yıldırım ve küçük çaplı dolu riski nedeniyle önlem almaları istendi.

 

meteoroloji son dakika hava durumu hava durumu ankara meteoroloji hava durumu son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama