Son Dakika! Meteoroloji İlçe İlçe Saydı, Uyardı: Ankara’da İki Saat İçinde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bir son dakika açıklaması yaparak Ankara için kritik uyarılarda bulundu. Ankara'nın Yenimahalle, Etimesgut, Ayaş, Sincan Ve güldün ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini belirtildiği açıklamada vatandaşların dikkatli olması istendi.

Son Dakika! Meteoroloji İlçe İlçe Saydı, Uyardı: Ankara’da İki Saat İçinde…
Son Dakika! Meteoroloji İlçe İlçe Saydı, Uyardı: Ankara’da İki Saat İçinde… melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bir son dakika açıklaması yaparak Ankara için kritik uyarılarda bulundu.  Ankara'nın Yenimahalle, Etimesgut, Ayaş, Sincan Ve güldün ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini belirtildiği açıklamada vatandaşların dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bundan yapılan açıklamada 2 saat içerisinde Ankara'nın Yenimahalle, Sincan, Etimesgut ve Ayaş ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

VATANDAŞLARIN DİKKATLİ OLMASI İSTENDİ
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Ankara'nın sayılan ilçelerinde saat 19.30 a kadar gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ve yağışların şiddetli olacağı belirtildi.  Meteoroloji vatandaşları yağış nedeniyle meydana gelecek anneye su baskını, sel, yıldırım ve doluya karşı uyarırken dikkatli olunmasını istedi. 

Mamak ilçesinde Geçtiğimiz günlerde sadece 15 dakika süren yağış nedeniyle Hayat Felç olmuş birçok vatandaş yollarda mahsur kalmıştı.

 

Son dakika meteoroloji ankara hava durumu ankara hava durumu son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama