Son Dakika! Meteoroloji Böyle Uyardı, O Saate Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı yayınladı. Meteoroloji'den yapılan peş peşe uyarılarına ardından bu defa İstanbul için alarm verildi. Peki, Bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul'da Bugün yağmur yağacak mı?

Son Dakika! Meteoroloji Böyle Uyardı, O Saate Dikkat!
Son Dakika! Meteoroloji Böyle Uyardı, O Saate Dikkat! melek eren

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı yayınladı.  Meteoroloji'den yapılan peş peşe uyarılarına ardından bu defa İstanbul için alarm verildi. Peki, Bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İstanbul'da Bugün yağmur yağacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından art arda uyarılar yapmaya başladı.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son uyarı ise bu sabah yapıldı. Yapılan duyuruya göre İstanbul'da yaşayanlar kendilerini yağmur için hazırlamalı.  Meteoroloji'den yapılan son dakika haberine göre İstanbul'da sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağış bekleniyor. İşte İstanbul ve diğer iller için hava durumu...

İSTANBUL VE ANKARA DAHİL BİRÇOK ŞEHİR…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun Kuzey iç ve Doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak.  Marmara Bölgesi'nin doğusu, Doğu Akdeniz,  Karadeniz,  Doğu Anadolu'nun kuzeybatısı ile İstanbul, Ankara, Eskişehir,  Çankırı ve Sivas çevrelerinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Diğer bölgelerde ise havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sağanak yağışlar Zonguldak, Bartın,  Trabzon ve Rize çevreleriyle Artvin'in kıyı kesimlerinde de yerel olarak şiddetli görülecek.

SICAKLIK AZALACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklıkları Kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ile 10 derece arasında azalacak. Diğer bölgelerde ise hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacak.

 

Meteoroloji hava durumu istanbul istanbul hava durumu hava nasıl olacak istanbulda hava durumu istanbulda yağmur yağış istanbul meteorolji son dakika sondakika son dakika istanbul son haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama