Son Dakika! Meryem Tahnal ve Melike Tahnal'ı Arama Çalışmalarında Kemik Bulundu

Kocaeli'de 11 yıl önce ortadan kaybolan ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programında korkunç gerçeklerin ortaya çıktığı anne ve kızının cesedini bulmak için yapılan kazı çalışmaları sırasında kemik parçasına ulaşıldı.

Son Dakika! Meryem Tahnal ve Melike Tahnal'ı Arama Çalışmalarında Kemik Bulundu
Son Dakika! Meryem Tahnal ve Melike Tahnal'ı Arama Çalışmalarında Kemik Bulundu melek eren

Türkiye son günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp iki aile ferdine arayan Palu ailesi ve Tuncer Ustael’i konuşuyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ailenin katılmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve dosyayı yeniden açtı. Canlı yayında yapılan açıklamada Meryem'in öldürülüp Tütünçiftlik sahilinde gömüldüğü iddia edildi. Bunun üzerine Kocaeli Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşliğinde olay yerinde iş makineleri ile kazı çalışması başlatıldı.
Kadavra köpekleri ile Geçtiğimiz günlerde Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilinde yapılan incelemenin ardından başlatılan ve bugün sabah saatlerinde süren çalışmalar sırasında toprak altından kemik parçası çıktı. Yaklaşık 2 dönümlük arazi içerisinde devam eden çalışmalarda bulunan kemik parçasının olduğu alanda  kazılar yoğunlaştırıldı. Polis ekipleri tarafından bulunan kemikler inceleme yapılması için kazı alanından çıkarıldı.

melike tahnal meryem tahnal tuncer ustael son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama